Ceyk Elizanesi hergün bir tane şekersiz türk kahvesi içiyorum doktorum bir problem olmayacağını söyledi
ZehraAlbayrak Elizanesi bana doktorum gunde bitane icebilirsin dedi tam bi kahve tiryakisiydim ama 6. haftadan beridir tiksinti geldi caydan kahveden agzima suremiyorum cok ozledim dogurdugum sabah kocamaaaan bi bardak americano icicem😀
Yadee Elizanesi bende iciyorum bazi donemlerde hergun ictim😁☕ buaralar yine oyle bir donemdeyim😋 36 haftaligim buarada
Bahara Ben 19. Haftamdayım sadece 1 tane içtim o da artık çok canım istemişti çünkü hamile kalmadan önce günde 2 tane içerdim çok özledim 😊
Sirine Icmiyorum çünkü sigarayı bıraktım canımı sigara istetir diye korkuyorum 😁 en büyük zevkimdi çünkü kahve sigara 🥺😁
Sirine Sütlü yada sütsüz pek bisey değişmiyor ama genelde günde 1 fincana çoğu doktor izin veriyor ,fazlasını içmeyin 😌 kola ve çayida çok içmemek lazım
Sirine Elizanesi kafein olduğu için çayda onuda kontrollü içmek lazım, olay kafein yani 😊 kolada da var kafein. Icmeyin denmiyo abartmayın deniyor aslında.
Elikkk Hergun bitane nescafe içiyorum sütlü granür herşeyin fazlası zarar abartilmadigi sürece bişey olmaz bence