Kfkf Nur9286 16 haftada hissettim ilk damar atar gibi hissettim sonradan kıvrıldıgını ama cok nadir gunde 2 defa falan hıssederdım 20 hafta oldu hareketlerı cok net oldu zaten suanda cok duzenlı hareket leri hıckırıyo bile😀🤣
Nur9286 Kfkf ben 11 ci haftada felan hissettim şuanda Maşaallah sürekli yer değiştiriyor çok rahat hissediyorum
Hulyalp Nur9286 ikizler canim 33+1 olduk cok sukur. Hizla kilomun icinde fazlaca odemde var cunki erken dogum riskinden zorunlu haller disinda surekli uzanir durumdayim hareketlerimin cogu kisitlandi.
Kfkf Deletedmom143 yapcak bişi yok herkesın bünyesi farklı saglıklı dogsun lar zaten pesın kosmakdan gider onlar
Hs20 Ben 96 ile hamile kaldim simdi 98 kiloyum 31. Hafta bitiyo insallah disardan goren bebek nerde diye soruyo sukur odem filan olmadi ama bebegim 10 gun ilerden gidiyo bakalim pazartesi kontrolumuz var o zaman ne dicek doktorumuz
deletedmom435 Hs20 ne kadar güzel inanın hamileliğim belli olsun tribinde falan hiç değilim belli olmasın ama ben sağlıksız kilo almayayım bebeğimide boşuna yormayayım 🙏🏻
gLycn_ Nur9286 aynen canim evde sulu yemek bulundur hep bende bir ara inanilmaz hazir yemeğe sarmiştim sonra baktim böyle olmayacak artik hep çorbam hazirda duruyor sulu yemeksiz durmuyorum öyle yoluna soktum
Nur9286 gLycn_ haklısın canım ev yemeği gibisi yok sağlıklı yaşam çok önemli ilerdeki hayatımız içinde sağlıklı ve dengeli beslenmek şart🥰
Nur9286 Ayisigi1 😂dikkat et aman canım daha fazla almamak için ama tabi çok aşırı bi kilon yoksa o 5 kg çokta önemli olmuyorsunuz
Zehra5834 Tubiyy aynen içim kefir alabilirsiniz, bimin kefirini alabilirsiniz ben hep onlardan kullanıyorum