Eceguldemir Nutella bunun doğruluğuna inanabilirim 16 da hafif hissetmeye başladım oğlumu 17 de netleşti artık daha sert 20+5 teyiz😁
Dorukunannesi95 Ftm_yns tatildeyiz şuan hafif ağrılarım oluyor havuza hiç girmedim yaa :/ eşim çok evhamli denize zorla 1 kez girdim 10 dk. Ya bide uyaninca parmaklarım patlayacak gibi şişiyor normal mi
BirVeraAnnesi35 Leylaa76 evet ya bugüne kadar 3 kg almışım doktorum normal dedi ama ben bukadar dikkatli sağlıklı beslenirken nasıl kilo aldım anlam veremedim 😊😊
KcRaDnLeNr Ftm_yns ☺️☺️ Peki kulak akıntın varmı benim dersin perdeden ziyade akmış akmışda dolmuş ama akıntıda yok anlamadım ya normal sanırım
Ftm_yns KcRaDnLeNr yok canim kuru oyle akinti falan yok sadce buğulu gibi duyuyorum 2 hafta olacak nerdeyse yaa
Glydn 18 hafta ilk bebekse hareket hissetmek için erken. Ben hiçbir şey hissedemiyorum henüz. Ama sabırsızlanıyorum artık tekmelesin istiyorumm
Dorukunannesi95 Gozde01 yok göğüs agrim olmadi ama akinti basladi yaa uzun zaman olmustu kesileli seffaf kremsi gibi akinti basladi denizden sonra insallah sorun cikmaz bide bel agrisi. Oturup kalkarken zorlaniyorum
Rmzye Bel ağrısı oluyor mu bayanlar fena bel ağrısı çekiyorım 16 haftalık olduk ayakta biraz kalsam belim kopacak gibi ağırıyor ve karnıma vuruyor bazen