DemetDigesu KcRaDnLeNr canım kasıklara dogru tekme atıyor benımkı 🤷🏼♀️ Karın bolgemde hıc oynadıgını hıssetmedım orda kafası oluyor sanırjm
Ftm_yns DemetDigesu annemle telefonda konusuyorum bebegin kayar karninda surekli hissetmeye başladın mi diyor bana nasil kayicak anlamadim😂😂😂annemde yani sadce dedigin gibi hafif gidiklanma oluyo kasiklarimin az usunde gobegiminde tam altinda o kadar
Ftm_yns KcRaDnLeNr demekki normal bise bu kulan tikanikligi ama bi an once gecer ins yaa sanki kulagimin icinde bi perde varda ses bugulu gibi duyuluyomus gibi bazen esim kısık sesle konusunca az bagir hayatim diyorum duymuyorum diyorum gülüyo bana yaa😂😂😂
KcRaDnLeNr Ftm_yns ☺️☺️ Peki kulak akıntın varmı benim dersin perdeden ziyade akmış akmışda dolmuş ama akıntıda yok anlamadım ya normal sanırım
elifeceylan Ftm_yns yemek sonrası akşam şişlik oluyor canm sabah uyanınca geçiyor bnm bebeğim erkek olduğu icin ben hareketlerini daha erken hissetmiştim 19. haftadayız bizde 😇
Berna3434 Leylaa76 Bnmde var daha devam ediyor burda birkaç posta gördüm sümüksü akıntım geldi suyum mu geldi diye soruyordular o günden beri kafama taktım bn
Ftm_yns Leylaa76 ben 83 kiloyla hamile kaldim canım suanda 74 kilodayim migde bulantilarim cok oluyodu yeni yeni gecti bide yuruyus yapıyorum surekli esimle aksamlari falan 9 kilo verdim valla
BirVeraAnnesi35 Leylaa76 evet ya bugüne kadar 3 kg almışım doktorum normal dedi ama ben bukadar dikkatli sağlıklı beslenirken nasıl kilo aldım anlam veremedim 😊😊
Leylaa76 Berna3434 aynen benimki de sümüksü bir akıntı o postlara bakma cnm gayet normal akıntı iç çamaşırımı tümden ıslatıyordu benimde
Msah Ben bayağı bir hissediyorum, hem tekmelerini hem dönmesini 😁 dönerken içim çok tuhaf oluyor, yerimde kalıyorum 😂
Bahara Ftm_yns ya bende 19. Haftadayım ama hareket hissetmiyorum hatta hamile değil gibiyim anlamadım bu durumu siz de öylemisiniz 🤷🏻♀️ Ve erkek daha erken hissetmem gerekmez miydi
Ftm_yns Leylaa76 en fazla ins kendi kiloma çıkarım doguma kadar ya fazla almak istemiyorum esim zayif biraz uyumlu olalım biraz ah bu kadinlar😂😂🤗