Tugba12345 Esmaaaaaa 11.haftada ögrendim cnm doktorun önemli bnce bu konuda bnmki tahmin sdc demisti ama tuttu kız bekliyoruz 25.haftadyz
Sonkaya35 Esmaaaaaa canım 11 haftalıkken erkek gibi dedi 13 de erkek gibi çıkıntısı var bak dedi ama yine 16 haftalıkken bakalım dedi bu ayın 14 ün de gideceğim bakalım . Ama genelde doktorlar kemik yapısından anlıyorlarmış 🤔
Srnkrbrn Esmaaaaaa ben 15.haftada öğrendim kuzum ama 11 de doktar yüzde 80 tahminim var dogru cıkar dedi ben söylemesini istemedim bidaha kontrlde pat diye söyledi snra 😂💙
Fasulyeveannesiii Esmaaaaaa tam 12. Haftada öğrendim doktorun tecrübeliyse bilir kemik yapısından anlıyorlar
Zmrtbdk Esmaaaaaa 12. haftada erkek 16. haftada kız dedi.Söylüyorlar ama tutanlar da var tutmayanlar da.%50 şans var zaten 😅 Siz de öğrenirseniz yine temkinli olun.En azından bir 4 aylık olana kadar çok kesin tutmuyor.Hayırlısı olsun.🌷
bebegimmveannesii Esmaaaaaa haftaya gidecegim daha belli olmadi 2li testte soylerim dedi 3 aylik olacagiz cok merak ediyorum vvallahi