hemen hemen her mantar sorusu gordukce yaziyorum bi ara vazgecmistim eski konular okunsun diye ama tekrar yazim 😊 mantar sekeri sever once yediklerinizden baslayin tedaviye. Tatli hamur isi yok. Tahin ve hindisyancevizi yagi iyi gelir. Surmiyceksiniz yiyiceksiniz tabi😊 bagisikliginizi yuksek tutun. Kefir icin bol bol. Bagisiklik dusunce hortlar bu meret. Sarimsakmis sirkeymis fln sur koy vs diyenler olucaktir. Senelerce mantarla mucadele etmis biri olarak soyluyorumki ASLA vajinanin ph degerini dusurur bunlar. Dis genital bolgenizi sebamedin intim jeliyle sabah aksam yikayin. İceriyi asla. Yani delikten iceriye bisiy girmiycek 😊 kasinti olursa travazol krem surebilirsiniz. Hijyene dikkat edin. Her cisinizi yaptiginizda suyla yikamaniza gerek yok pecete ile guzelce kurulayin. Sabah aksam intim jelle yikamaniz yeter. Ve hep kuru tutmaya calisin. Terleticek seyler giymeyin. Mumkun epeyi uzaktan fon makinesi tutup kurutun ve hergun ic camasirinizi degisin. Mumkunse utu basip giyin bu camasirdaki bakterileri oldurucektir. İliski yok veya cok kontrollu korunarak. Cunku esinize gecerse siz iyilesseniz bile size tekrar satabilir😊 gecmis olsun