AAyssee Cansubursa canim hamile iken çok kişiye oluyor banada olnusti dudak çevrem de falan sancın başladığın da o yüzün deki tee ile o lekeleri bastırarak sil ozaman geçiyor annem ananem hep oyle yapmış banada yaptilar geçti lohusayken de teekiyor insan hep basıta bastıra sil
Asyalcin Canim cinsiyetle alakali bence kız bebeklerde oluyor bende de var o lekelerden ve bizim cinsiyetimiz kız,eskiler hep derdi kız annenin güzelligini alır diye dogruluk payı var bence inşallah dogumdan sonra geçer
ikicocuklubiranne Asyalcin sivilceden geçilmiyor yüzüm lekelerde keza öyle ama sonuç erkek 😁 doktoruma sordum hormonlarla alakalı dedi
Mnevvr53 Ndd erkek bebege hamile kalan anneye güzelik verirmiş benim diğer düşüğümde erkekti yüzümde nur vardi herkes mşllah derdi
Gamze88 Mnevvr53 valla lekeleri fln kapatınca güzel oluyorm yalan yok😂🙈makyajdan mı erkek bebekten mi bilemiyorm orasını 😂😂
gulsahygt07 Cansubursa kesinlikle geçmiyor oğluma hamileyken küçük olmuştu güneş kremi kullanmama rağmen. Artarak devam etti şimdi yine hamileyim dermatolopa gittim sadece solenta hamileler için kullan dedi ama çokmdikkatli olun ve güneşe çıkmayın