Cansubursa Hanımlar 6+5 haftalık hamileyim yüzümde göz çevremde kahverengi lekelenmeler var nedeni nedir bilen var mı yada başına gelen
Gamze88 Cansubursa cok normal cnm güneş kremi kullanmanı tavsiye ederim en azından daha da ilerlememesi için🙄ben 9 haftalıktan beri kullanıyorum şuan 39 olduk🙈😍🧿kullanmama rağmen artmaya devam etti ,onun dışında şuan bişi yapamazsın 😖😖
Mnevvr53 Cansubursa beyaz yıkanmamiş turbet al peşine doğumdan sonra yüzüne surduğun zaman lekeler gidiyor yengelerim hep öyle etmiş gitmiş
espalp Cansubursa doğumdan sonra hepsi geçiyormuş. Benim de yanaklarımda var birer kırmızı leke 🤷♀️ Güneşten de olmadı ama büyümüyor şimdilik 😂
AAyssee Cansubursa canim hamile iken çok kişiye oluyor banada olnusti dudak çevrem de falan sancın başladığın da o yüzün deki tee ile o lekeleri bastırarak sil ozaman geçiyor annem ananem hep oyle yapmış banada yaptilar geçti lohusayken de teekiyor insan hep basıta bastıra sil
Gamze88 Cansubursa cinsiyetle mi alakalı bi bilgim yok cnm şuan oğlumuzu bekliyoruz aşırı lekelenme ,genital bölge de kararmalar cok oldu,12 yaşında kızım var onun hamileliğinde böyle olmamıştı🤔
Ndd Cansubursa ben 29 haftalıgım bende hiç olmadı çok şükür. Erkek bebeğim cinsiyetlemi alakalı cidden
Gamze88 Mnevvr53 bende saçlarınızın teriyle yüzünüzü silin die duymuştum Doğum esnasında,uygulamayı istiyorum tabi o an inşh aklıma gelir 🥰😁
Mnevvr53 Gamze88 bilmiyorum onu aklıma gelirse bende edeyim bi denerim benimde yüzüm sivilceler ve yanaklarim kıpkırmızı oldu 😀 Lekenlenmem yok
SelenayHafsa Canım Farmasinin yüz beyazlatıcı seti var serumunu ve kremini tavsiye ederim kuzeniminde çok vardı suan 19 haftalık düzenli olarak kullanıyor lekeler gitti
Gamze88 Mnevvr53 sivilceler geçer cnm onları dert etme ,hormonlardan oluyor onlar benim de vardı geçmez die korkmuştum ama onlar gitti şükür ,lekelerim hala duruyor onlar da inşh Doğumdan sonra geçer die Ümit ediyorum 😅🥰
Mnevvr53 Ndd erkek bebege hamile kalan anneye güzelik verirmiş benim diğer düşüğümde erkekti yüzümde nur vardi herkes mşllah derdi