Cagladevecioglu Merhaba hanimlar 20 haftalik tek yumurta ikiz gebeyim normalde sut icmekten nefret ederim heleki koy sutu asla icemiyorum bikac gundur icimin yagli sutunu aliyorum icine bir kasik nesquik koyup iciyorum benim gibi icen varmi
PnrGg Cagladevecioglu yarım yağlı süt içmen gerekiyor ayrıca sütün içine katılan şeyler kalsiyum miktarını düşürüyor diye biliyorum sade olarak tüketin diyorlar. Bende hazımsızlık olduğu için ben laktozsuz süt içiyorum mecburen. Onuda kaynatmadan içmiyorum
Cerenylmzz Cagladevecioglu çay çiftliğin günlük sütünü alıp içiyorum tadı İnan daha güzel ve katkısız olduğu için daha faydalı diye düşünüyorum denemeni tavsiye ederim 😌
PnrGg Cagladevecioglu olur niye olmasın bende alışkanlık olmuş kaynatıyorum hep sanki öyle daha iyi gibi geliyo bana
berguzar1987 Vallaha canım bende hiç aevmem süt zaten dokunuyor ama pınar denge laktozsus süt içiyorum diğerleri dokunuyor içine bal koyup içiyorum
K-b-b-t Aynen arkadaslar bende hıc ıcemıyorum sut bazen turk kahvesı eklıyorum ıçine az bırsey bu arada turk kahvesının gebelıkte bır zararı varmıdır cok sevıyorum kendılerını de ☺️
PnrGg Fasulyem22 doktorlar yarım yağlı için diyorlar ne biliyim walla bende o yüzden yarım yağlı içiyorum😂
PnrGg Fasulyem22 belki kilo aldırır diye yarım yağlı demiştir 😂 aman zaten zor içiyorum bi de yağlı mı yağsız mı ona bakıyoruz 😂
Fasulyem22 PnrGg ben normalde hiç süt içmem okula giderken zar zor soğuk içerdim ama şimdi her akşam ılık içiyorum çok faydalıymış hem kalsiyum olur vücudda da yarar diye düşünüyorum 😀
Erenbatununannesi Cagladevecioglu bende süt içmeyi sevmem ama bim de günlük süt var onu içebiliyorum direk lezzetli de