Mervemommm kullanıyorum bayadır bana daha erken vermişti doktorum bacaklarım ağrıyo diye☺️

Mervemommm kabızlik için verdi. Bir işe yaramadı ama hala kullaniyorum. Kalsiyumu aktive edebilmek icin de gerekiyor. Magnezyum yararlı kullan :)

Mervemommm bende 25 haftalığım geçen hafta magnorm verdi kollarim çok ağrıdığı icin fakat geçmedi hala devam ediyorum ağrılarım 😔😪

Bana 16. Haftada kasılmam olduğu için verdi doğuma kadar kullanıcaz dedi bi zararı yok tam tersi en önemli vitaminmiş

Ben ne zaman magnezyuma başladığımı hatırlamıyorum o derece.. günde 2 tane magosit yuvarlıyorum☺️

Mervemommm mide bulantimi artirsa da kullaniyorum kullanmayinca kramplar olusuyor

Mervemommm Bende 30 haftadan kullaniyorum karinda sertlik olsugu icin ama bazi gunler icemiyorum kotu tadi var 😯

Mervemommm doğuöa kadar kullandım ben de . Vitamin zaten bi zararı yok yani

Ben 16 haftadan beri kullanıyorum bel ağrısından tuvalete bile gidemeyecek durumdayken çok şükür ağrım neredeyse hiç kalmadı mutlaka kullanılmalı bence

Mervemommm bende kullandim bir problemi yok kasilmalara iyi gelior ayrica 😊ama bn son haftamdayim kestim

Benim de bacak ağrılarım fazla olduğu için doktorum bu hafta verdi ama geçmedi nedense 28haftamdayım

Mervemommm yaa evet bende vitaminleri icdim o kaldi 😕 ama agrilarim gitdi icmek iyi oldu

Mervemommm su ılık olunca tadi kötulesiyo. Biraz soguk suyla icersen daha iyi oluyor. Bende iciyorum :/