Kimya Mervemommm kabızlik için verdi. Bir işe yaramadı ama hala kullaniyorum. Kalsiyumu aktive edebilmek icin de gerekiyor. Magnezyum yararlı kullan :)
feyzaa34 Mervemommm bende 25 haftalığım geçen hafta magnorm verdi kollarim çok ağrıdığı icin fakat geçmedi hala devam ediyorum ağrılarım 😔😪
Fatmanuurcelik Bana 16. Haftada kasılmam olduğu için verdi doğuma kadar kullanıcaz dedi bi zararı yok tam tersi en önemli vitaminmiş
Afraidmom Ben ne zaman magnezyuma başladığımı hatırlamıyorum o derece.. günde 2 tane magosit yuvarlıyorum☺️
Hilalim19 Mervemommm Bende 30 haftadan kullaniyorum karinda sertlik olsugu icin ama bazi gunler icemiyorum kotu tadi var 😯
bilnazo68o Mervemommm su ılık olunca tadi kötulesiyo. Biraz soguk suyla icersen daha iyi oluyor. Bende iciyorum :/
Deletedmom2 Ben 16 haftadan beri kullanıyorum bel ağrısından tuvalete bile gidemeyecek durumdayken çok şükür ağrım neredeyse hiç kalmadı mutlaka kullanılmalı bence
Srfn11 Mervemommm bende kullandim bir problemi yok kasilmalara iyi gelior ayrica 😊ama bn son haftamdayim kestim
Elifburcus Benim de bacak ağrılarım fazla olduğu için doktorum bu hafta verdi ama geçmedi nedense 28haftamdayım