MeltemAsel Şaka maka baya geçmiş zaman kızlar benimde sezaryen olacak 2. Doğumum. Bütn hazırlıklarınız tamam mı.
Ayazipek Ahsen1625 şişlik için bir şey diyemem fakat kalça ağrıları bende 25.haftadan sonra başladı 🥺 hala daha devam ediyor. Mümkün oldukça tuzdan uzak durun şişlikleriniz için ben mesela iki yemek kaşığı pirinç pilavı da yesem ertesi günü hemen eller şişiyor
Sedef-345 Son 36 😛 iki gün önce ayaklarım şişti geçti 🙂🙂 kesinlikle hareketsizlikten şişiyor. Masabaşı işte çalışıyorum. Çok hareket etmediğim için şişti ayaklarım . Şu anda gayet iyi 😝😝
MeltemAsel Benim karnım acayip sertleşiyor kızlar 20. Hftadan beri hep toplanıyor ama şükür agrı yada acı eşlik etmiyor aralıkları ve süresi de düzensiz diye telaş etmiyorm magnezyum içiyorum. Böyle olan var mı dr a söyledim magnezyuma devam dedi.
Gundogdu MeltemAsel benimde oyle 32 haftalik hamileyim karnim cok sertlesiyor kimisi erken dogum belirtisi diyor acile gitmeyi dusunuyorum bende 1 saat icinde 4 den fazla olursa tehlikeli oluyormus benim 1 saatte 4u geçiyor sayisini bile bilmiyorum