Okyanusolmak Hareketsiz kalmayın. Doğum zamanınız uzar. Olabildiğince hareket edin spor yapın merdiven inip çıkın dans edin
Denisss sevil87 son 8 hicbir belirti yok sadece gobegimin indigini hissediyorum birde durdum durdum yolun sonuna geldim derken cok fena grip oldum 😣😣
denizoktay Denisss sizin de göbek deliğiniz acıyor mu ben bazen hareket etsem acıdan yırtılcak göbeğim diye kitlenip kalıyorum
Mamiii20 sevil87 Bizim günümüz 3 hazirandı ama gelmiyo 😅Bugün gene muayene oldum açıklığım 4 haftadır 1 cm pazartesi suni alıcam doğmazsa
Benimisteo sevil87 ay kendim gibilerini buldum. Gelmiyo anacim gelmiyooo son 2 hic birsey yokkk ne sanci ne acilma. Ayaklarim davul su an acisindan yatamiyom kurban oldugun Allah hayirlisini nasip etsin
sevil87 Benimisteo programa göre benim son 2 yazıyor doktora göre daha 4 gün var yorulduk artık, doğum sancısı başlasada sanki halen kendimi hazır hissetmiyorum gibi
HzlBrls sevil87 son 9... ama gelen yok ☺️ Her ağrıyı bu gerçektir belki diye karşılıyorum ama 2 dk sonra geçiyor.. paşamın keyfi yerinde annesinin karnında 😅