Seda4686 Bellacaio bu ay relax davrandıysan kesin olmuştur 🥰🥰 hamilelerin çoğundan bunu duyuyorum takibi bıraktım bebek fikrini rafa kaldırdım o zaman hamile kaldım diye
Bellacaio Ama şuan aklımdan çıkmıyor. Atlayıp zıplamıyorum falan . Tatil bana eziyet oldu😅 ah cocuk inşallah içimdesindir😇🤣 Seda4686
Seda4686 Bellacaio yaaa inşallah canım inşallah 🤩🤩🤩 keşke yanına alsaydın erken gebelik testini giderken atsaydın valize 😅😅
Bellacaio Seda4686 aslında kuzum bu kanama olunca ben bi heveslendim yoksa olmamıstır dedim cnkü cok yogun çalısıyorum ve sadece yumurtlamada değerlendirdik. Olmazsa da sonraki aya zaten bi 3-5 kılo vermek istiyorum ama hayorlısı yaa 😌🥰
Seda4686 Bellacaio canım aslında çok haklısın , benim de vermem gereken kilo var işin doğrusu ki diyetisyen kontrolündeyim, az önce yeniden kan verdim , bakalım değerim düşmüş mü yükselmiş mi , yine heyecan dorukta anlayacağın 😬😬
berguzar1987 Seda4686 tebrik ederim bence yükselmiştir adetin 5gün öncesine göre güzel bir değer bence canım
Serpil33 Esramese gittik eşimde sperm hareketsizliği vardı bende sıkıntı yok değerleri bayağı yükselmiş bakalım kismet