23Zumra Thecrown yaa super senin dogum.ne zaman okucak insallah ve benden onceyse tecubeni paysabilirmisin lutfen
Thecrown 23Zumra inşallah sizde çok dua edin tabi güzel ve kolay bir Doğum olsun Haziran sonu gibi benim ki
Elifenisebetul Çok güzel hazırlamışsınız tebrikler a dan z ye katılıyorum yazdıklarınıza, ama ben şuanda 40+5 deyim Pazartesi ye kadar sancım olmassa suni sancı verecekler, ve suni almak istemiyorum sancımda başlamıyor ne yapmam lazım
Thecrown Elifenisebetul göğüs ucu uyarma tekniği var ina may gaskin in önerdiği eşiniz öpsün afedersiniz hemen rahim ağzı yumuşuyor ve sıcak suya oturun demişti bize eğitmen hurma yiyin merdiven inip çıkın inşallah kendiliğinden başlar
Kardelen1202 ezgi1986 kitap tam olarak doğumla ilgili bilgiler mi içeriyor yoksa Hamilelik ve Doğumla ilgili mi? Bir de bu kitabı nerede bulabilirim?
ezgi1986 Kardelen1202 evet kitap dogumla ilgili, kabaca dogumun kadin vucudu icin ne kadar dogal bir surec oldugunu ve dogum korkusundan ne kadar uzaklasirsak o kadar kolay bir dogum gecirebilecegimizden bahsediyor.