Lamiyye Qizlar hamileliyin necenci hefdesinde cinsel ilisgide olmusuz?tehluke necenci hefdeden kecir?
Alessia Lamiyye su azerı dılıne bayılıyorum cok tatlı gelıyor 🤣🤣🤣 bu forumun sayesınde bu dılı anlayabılıyorum sanırım artık bırazcık tehlıken yoksa gırebılırsın ben 19 haftamdayım bır sorun yasamadım
1prensesannesi Lamiyye herhangi bir riskin yoksa sıkıntı olmaz canim 😊 ama yinede doktoruna danisabilirsin çünkü bazı doktorlar risk olmasada önermiyor 😫
Lamiyye Alessia ne gozel😂 sevindim dilimizi sevdiyine)) men 6+0 hefdeliyem ama qorxuram birsey olar deye
Alessia Lamiyye korkma canım kanama dusuk vs tehlıken yoksa sorun yok zaten 12. Haftadan sonra cınsel ıstek tavan yapıyor adamın ustune atlıyosun falan 🤣🤣🤣
Naze2151 Alessia ben 17 haftayı bitirecem kocamı boğasim geliyor bana yaklaştıkça nasıl artmaymis o 😂😂😂
Naze2151 Alessia kız dedi doktor ama bilemem belki değişir burda çok şey okudum 😂😂 niye kıza erkeğe gore farklılık mi yaratıyor ? Bilmiyordum
Alessia Naze2151 kız bebek bekleylenlerın cogu esıne daha duskun oluyorlarmıs 🤣🤣🤣 erkekse dedım ondan mı dedım bogasın gelıyo acaba🤣
Terane Alessia selam herkese.mende azerıyem.21 heftelıy hamıleyım.kızım olucak.ben 12 hafta ıstemedım ılışkıye gırmedım yanı.😅😇
1prensesannesi Lamiyye bekleyin canım riske atmamak lazim bide kendim beklesem iyi olur da bende dogurana kadar oldu ilişki 😅zaten bazi doktorlar öneriyor doğumu kolaylaştırdığı için iki kizimda da dogum anina kadar oldu 😂🙈🙈
NurunAnnesi Lamiyye tabiiki canim kalp atisini duyduktan sonra dr onerirse yapin dogumu kolaylastiriyor