Asilkom Hayal_Demir korkma canim cok normal bebek dogum eylemine hazırlıyor kendini 😊 hayırlı doğumlar dilerim
NimetDilmen Mnevvr53 Evet kasılma dün bende dayanamayıp qittim artk hastaneye ve nst de sancı cktı yatış verdiler
Hayal_Demir Asilkom ay insallah normaldir cumartesi nst girecegim tekrar bakalim o arada bir durum yasanmazsa 😊
Pinkbabe 14 haftalık hamileyim ve 10 gündür bu kasılmaları hissediyorum cok korkuyorum progestan al dedi dr um alıyorum ama yine de gun de en az 2 kez oluyor çok küçük daha bebeğim var mı bu haftalarda kasılma yasayan normal mi acaba pazartesi günü dr gidicem 😪
Eceguldemir Pinkbabe ben de 20. Haftadayım doktorum normal dedi burda okuyup etkilenmiştim baya hala etkisindeyim ama doktoruma güveniyorum çünkü bizim gibi bu durumu yaşayan çok var hepimiz de sorunlu olucak değiliz 🤷🏻♀️
Pinkbabe Eceguldemir içimi rahatlattın ya 20.haftada mi başladı senin daha mi küçükken canim 13+6 haftalığım 10 gundur yasiyorum ben
GamzeOnderTasal One dogru toplaniyormuş gibi oluyor nefes zorlugu yasiyorum bende. Doktora ddedim nasil bisey bu sanci byke hissediyorum diye. Oyle baslicak zaten dedi. Ama yalancı sancı olduklari icin hareket edince falan geciyor. Dogum sancılarında ayni sekilde kasilma olup bele kasığa falan vuruyormus. Hareketle geçmiyor. Duzenli araliklarla sanci gelmeye baslliyor. Bnde 37+3teym gerginim bu konuda zaten😂😂
Ebrs BenMathilda canim benimde oyleydi hatta benimki 30.haftadan basladi öyle olmaya ve hic acı cekmiyordum. 34.haftada doğurdum 😒 nstye gir mutlaka, sancini takip et
BenMathilda Ebrs benim de 20lerde baslamisti, 33de hastaneye yatisim yapılan ama ben tedavi oldum yani dogmamasi icin, suan 37+3deyiz elhamdulillah, 2 cm aciklikla bekliyoruz, hayrlisi artık 😳😊 size dogmamasi icin ilac falan tedavi uygulamadilar mi
Ebrs BenMathilda uyguladilar 1 gece hastanede yattim, 4-5 tane büyük boy serum verildi açılmayı durdurmak icin ama sabahina 2 cm açıklık 5 cm oldugu icin mecburi sezeryana aldilar maalesef canim. Şimdi bebeğim kuvözde, sabırla hastaneden çıkışını bekliyorum
Pinkbabe Eceguldemir Anladım canim bende doktorumla görüştüm magnezyuma başlayalım dedi o rahatlatirmis sağlıkla gelsin bebeklerimiz 💕
BenMathilda Ebrs ovv anladım doğacağı varmış sabirsizlanmis size kavusmaya 😊 Rabb'im hayrli bi sekilde kucaginiza almayni Nasip etsin
Ebrs BenMathilda aminnn canim Allah razi olsum, Allahim sana da hayirli saglikli sekilde ve zamaninda dogum nasip etsin insallah 🤲😊
mugece Bende en ufak yorulmamda karnim kaskati oluyor.ilk hamileligimde bir kere bile yasamadim boyle bisey. 32. Haftadayim bazen hareket edemiyorum nefes alamiyorum resmen