Mnevvr53 36+3 haftaliğim , bebeğim bir yere toplanıyor karnım sertleşiyo taş gibi oluyo derim acıyo ama sancım olmuyor kasıklarıma agrı oluyo , sizce kasılmami , bebegin toplanmasi bebeğin yeri daraldığı içindir diyorum ama
Aysegolcuk Mnevvr53 evet kasılma bende çok yaşadım hamilelikte canım 4 5ten fazla oluyorsa doktoruna söylemelisin
Asilkom Mnevvr53 bu haftalarda kasılma oluyor sanki karnın patlıcak gibi hissedersin ben nefes alamiyordum. Suan 38 olduk kasılma namına bir şey yok
BenMathilda Yasemincifci ben de bu şekilde yaşıyorum, peki bu doğum baslangici midir sanci olmadan?? fikriniz var midir acabaa Keske doktorlar buna artik tam anlamiyla bir açıklık getirse 😌😅
Ebrs BenMathilda canim benimde oyleydi hatta benimki 30.haftadan basladi öyle olmaya ve hic acı cekmiyordum. 34.haftada doğurdum 😒 nstye gir mutlaka, sancini takip et
Hayal_Demir Ay ben de aynı soru isaretlerindeyim. Ozellikle 2 gundur filan daha cogaldi ama dr kontrolum cumartesi gunu
Seeydanur Mnevvr53 aynı haftadayız bende 36+3 haftayım aynı şeyleri bende yaşıyorum şuan ama benim temizlik yaptıktan sonra oldu belim ve sol kasığım ağrıyor ayrıyetten
Thecrown Mnevvr53 doktor sancı dedi bana ama yalancı sancı nst düzensiz çıkıyor eve yolladı bende Zaten hastahane de kalmak istemedim. O şekikde olunca ayaktaysan otur oturuyorsan kalk canım geçiyor
Zeynka Mnevvr53 Bugün benim de 35.haftam ve bebeğim en çok sol tarafta toplanıyor, özellikle göbek deliğimin etrafında ağrı oluyor iyice gerildiği için sanırım. Bayramdan önce nstye girdiğimde bir şey çıkmamıştı, bayramdan sonra kontrol var bakalım ne olacak. Sağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallah🤲🏻