espalp Duuyguum ben elevit, kalsiyum, magnezyum, b12 içiyordum ayrıntılıya gittiğim doktor çok fazla dedi🤦🏼♀️ B12’yi bıraktım şimdi demire başladık. Kalsiyumu da bırak dedi ama bırakamam ben yoğurt yiyemiyorum çocukluğumdan beri peynir de karşılamıyor yeterince. Kafam karıştı ama yapıcak bi şey yok🤷♀️
Sencer60 Duuyguum cnm bunu dr daha iyi bilir ama ben ocean i halen kullanıyorum ext.calsiyum ve magnezyum var demir balik yağı vs kullanmıyorum
Yusufunannesi_ Duuyguum ben de 32 haftalık olacağım tiroid hapı kullanıyorum tansiyon ilacı kullanıyorum d vitamini içiyorum kan ilacı içiyorum balık yağı içiyorum bir de magnezyum :))
So9181 Busraa32 evet ise yaradı agrilarim hafifledi ileride kemik erimesi için de iyi geliyormuş doktorunuza danisabilirsiniz
smyr35 Duuyguum ben progestan hem iğne hem kapsül, kan ilacı, d vitamini, kan sulandırıcı, magnezyum ve i mom vitamin kullanıyorum. Bende baya ilaç kullanıyormuşum. Bence doktorunuz gerekli görmese vermezdi ama aklınızda soru işareti varsa tekrar sorun.
Esramese Duuyguum yani bebegimizi korumk icn yaptiklari destek tamamen kimyasal hormon vurulmus sebze meyveddn farki kalmıyor onu demk istedm
Deletedmom667 Duuyguum ocean mamy ve decavit in ıcerıgı aynı neden aynı anda kullandırıyor doktorun 🤔 hergun tıroıt ılacı alıyorum. bir gün devit damla + decavit diğer gün gaynoferon kullanıyorum