Prensess_25 Hayal_Demir hayırlısı işallah eksikler bitmiyor valla bende tam bitti diyorum sonra aklıma bişeyler geliyor 🤦🏻♀️Yine eksiklik oluyor
Prensess_25 Sermin62 rabbim sabır versin son ay çok zor gerçekten ama çok şükür benim karnım çok şişmedigi için biraz rahatım açıkçası😊
Sermin62 Prensess_25 benim masaALLAHIM var o konuda yaa vallahi hayirlisiyla dogurup kurtulayim istiorum bebegimin kokusunu kokluyayim daha ne isterki bi anne ..
Prensess_25 Vucüt su toplar ayaklar şişer falan diyorlar ama ben hiç yaşamadım😂bazen şüphe ediyorum kendimden 😂😂😂
Moonsherose87 sdkln özel hastane olunca doktor yaparız dedi bende hafta içi zaten yoğun en iyisi olur dedim bizimde bi çikolata kaldı isim bulamayınca 🤷🏻♀️
sdkln Moonsherose87 Benimde özel ama hiç sormak aklıma gelmedi keşke 16sında alsa benide hem kardeşimin doğumgünü hem babalar günü ☺️ Yinede hayırlısı tabi sağlıkla gelsin yeterki 🙏 Bizde isme çok geç karar verdik çikolata yeni yaptırdım instagramdan düşünürseniz sayfa ismi veririm hemen kargoya verdiler elime ulaştı geç kalmadan
Aysebkr1258 Deletedmom133 bende daha gün almadım ayım 13 ünde randevum var ozaman verir diye tahmin ediyorum 😊
Deletedmom133 Prensess_25 ben herşeyi kendim yaptım çikolata hazır gelsin dedim 🥰yapmaya da vaktin kalmadı zaten 🥰
Sad3c3m Prensess_25 2 temmuz görünüyor, doğum şekli hakkında hiç konuşmadık. doktorum henüz bilgi vermedi ama hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. eşyaları yıkandı ütülendi ama hastane çantamızı hazırlamadık daha bu hafta halledeceğim artık 😍😍
Krbksrf Prensess_25 haziran sonu bekliyorum ben normal istiyorum gelmesi ne zamani bulacak bakalim son 29 gün 😀😁😁
Bsraymc Deletedmom133 aynıyız canım 🙈☺️ Benimde normal zamanım 1 Temmuz görünüyor ama 2.sezeryanım planlı olduğu için 20 Haziran’a gün verdi doktor 🤗🤗💖 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 💕
Eddacan Prensess_25 29 haziran ama ayaklarım şiş perişan ve bugun muayene olunca yumuşama var dedi yumuşama neye işaret bilen var mı?