BenMathilda esra1907 evet canım bu kasılma ama sanci degil. susuzluktan, fazla ayakta kalmaktan da olabilir, erken dogumun habercisi de olabilir. bende oyle oldu en azindan
BenMathilda esra1907 olmadı çok şükür, tedavicgordum 33. haftada hastanede yattim. Su an 37 yim nişanım geldi 😐
EsZe esra1907 evet malesef kasılma o. 25. Haftadan sonra normal. Rahim doğuma hazırlanıyor. Ama önemli olan düzensiz olması. İnanmazsınız dün gece saat 4ten beri 2dk ‘ da bir 30-40 saniye süren kasılmam var. Çok korktum bugün hastaneye gittim nst’ye bağlandım rahim ağzına bakıldı falan sorun çıkmadı çok şükür. Magnezyum ve progestan verdi doktor. Dinlen dedi. Devam ediyo da hala 🤷♀️ 29 haftalığım bu arada. Siz de günde birkaç kez oluyosa takılmayın düzenli olursa mutlaka görünün. Magnezyum kullanmıyosanız doktorunuz verir. Geçmiş olsun
esra1907 EsZe çok teşekkür ederim canım yok allahtan düzenli değil magnezyum ve progestan kullanıyorum. Sanada geçmiş olsun 😔
Boossgrl esra1907 bekle bence canım bu haftalarda bu tür ağrısız hareketle ve nefes egzersizleriyle geçen kasılmalar gayet normal ağrın sızın kanaman akıntın olmadıkça bu kasılmalar doğuma hazırlık kasılmaları 30. Haftandan sonra daha da sıklaşır ben 37. Haftamdayım gün boyu kasılıyor nerdeyse fakat ağrısız ve geçiciliğinden ayırt edebiliyorum
esra1907 Boossgrl tamam canım çok şükür kasılmadan başka bir sıkıntım yok. Nefes egzersizi ile geçiyor zaten. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ♥️🤲🏼
esra1907 Tugba12345 evet canım arkadaşlar yukarıda anlattığı gibi eğer gün içersinde bir kaç defa oluyorsa rahim kendini doğuma hazırlıyormuş 🤦🏼♀️
BenMathilda esra1907 kasilmalarim cok oluyordu, 20. haftamdan başlamıştı. doktorum da nst istedi 33. haftada sancı çıktı epey, ondan sonra anlamış oldum zaten yatısim yapıldı.. iste şuan 37deyiz nişan geldi bekliyoruz yapacak bur şey yok..
Zendiceksin Bendede var sertleşmeler. Günde 2 kez falan oluyor. 32+1 deyim kızlar. Bide bazen kasıklarımda adet ağrısı gibi hissediyorum. Ama 10 saniye sonra geçiyor. Bugün 2. Kez oldu o ağrıda. Varmı bu durum başına gelen?