Seymakayaoglu @Turas inşallah saglikla al canm bebegini kucagina ayh inşallah banada verir 37 haftadada kontrolum var ama zaman hic gecmiyor yaaa sanada öylemi ne saat ne gün sanki 40 yildir hamileyim
Bebekiimm123 Cnmcnm aynı haftamız canım benim de 36+5 ama İstanbul’a kayınvalidemlere geldim çok korkuyorum burada sancım tutarsa diye 😔dua et bana nolur Bayram’dan sonra doğsun 😢 kendi doktorumu ve hastahane mi istiyorum bu arada sana nasıl gün verdi
Cnmcnm [silindi] 37+5de alıcak çünkü hem tansiyon problemim var hem çok hareketli ve nstde sancılarım çıkmaya başladı 34 den beri :( ama zaten ilk kızımda 38+2 de gelmişti sağlıkla alalım inşallah
aysklc 36 haftalıkken gittim gün verdi 39+0da alacağını söyledi bayram araya girdiği için yoksa bu hafta alacaktı
Uzimm Bende 36 haftalik oldum ayin 11 de muayne var 38 haftada çatima bakacakmis ona vore gun verir galiba ama artik dayanilir gibi degil halim yok her yerim agriyor ve şiştim iyice benim.gibi olan var mi
Fatmanurkorkmaz Seymakayaoglu 30 mayısta bana gün verdi 18 haziranda kavuşucaz paşamıza hayırlısıyla 38+5 te sezeryana alacak 💙🤰🏼
Ayazinannesiyimki İyi geceler bugun 36 6 oldum adet tarihime gore ama bebegm gelisimi onden 38 veya 38 bucuk . Her gece hareketinden uyuyamadigim olmustu ama bugun hic uyuyamiyorm yasayan varmi kasilmalar gibi hareketli gibi lutfen yardm
Cnmcnm Ayazinannesiyimki olmazmı benimde 2 hafta önde gözüküyor dün çok ağrım kasılmalarım oldu allah korusun vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah