Seymakayaoglu 36 haftaligim 37 de doktora gidicem gün verirmi acaba sezeryanda kacinci haftada gün veriyor bilginiz varmi kızlar 😗
Aysebkr1258 Seymakayaoglu bugün tam 36+0 olduk bende sezaryen olucam 10 gün sonra randevum var artık ozaman gün verir diye tahmin ediyorum 😊
Canoglum001 Seymakayaoglu Ben canim👐👐 Bugun gittik 36+1iz.24 hazirana gun verdi bugun doktor yani tam 39+1de alicak
Ezgisu Seymakayaoglu 36 haftalığım hala gün Yok . Bugun gittim doktora normal mi sezeryan mı belli değil 😌
Gncak Seymakayaoglu neden sezeryan canım yani benimde bebek dönmemişte acaba sezeryan günü mü verir 34te gitmiştm 37 de gidicem dönmezse günmü verirki bi sebepmi yani sezeryana
Seymakayaoglu @yaseminan valla bilmiyorum canm 36 haftaligim 37 de randevum var inşallah gün verir dayanamiyorum artuk :(
Seymakayaoglu @Aysebkr1258 bende 36 haftaligim cnm 1 hafta sonra randevum var 37 oluyorum acaba vermezmi :(
Aysebkr1258 Seymakayaoglu verir diye tahmin ediyorum benimde ayın 13 ünde randevum bir hafta sonrasına falan yada 10 gün sonrasına verir diye düşünüyorum sağ Salim alabilsek kucağımıza 🙄🙏🏻🙏🏻
Seymakayaoglu @Canoglum001 allahim saglikla almayi nasip etsin kucagina canm bende 36 haftaligim 1 hafta sonra randevum var 37 oluyorum acaba gün vermezmi gercekten artik dayanamiyorum :(
Canoglum001 Seymakayaoglu Benim doktora ben bugun hatirlattim canim o da soyledi.hatta ben 20 haziran istedim ama 39dan 1 gun once bile olmaz dedi 24 hazirqn dedi
Atlarlayasayan Seymakayaoglu bende 35+2 yim ayın 15 inde kontrole çağırdı ozaman gün vercekmiş🤦🏽♀️ Ama sürekşi söylediği şey haziran sonu gibi 28 gibi faln diyordu ben daha erken olsun istiyorum sıkıldım çok 😂😂