prensesinanasi Kızlar çok özür dileyerek soruyorum..daha 29.haftamdayim ama şimdiden merak ediyorum ben hamilelikten sonra agdayi bıraktım özel bölgemi jiletle alıyorum malum bi haftada çıkıyor..içinizde o halde doğuma giren oldu mu?normal düşünüyorum sancı tuttu diyelim o agrida dusta alabilirmiyim?tekrar Özür dilerim bilginize ihtiyacım var😊
Sinem21 prensesinanasi ağda için beklemek gerekiyor ben haftada bir kontrole gidiyorum haliyle jiletle alıyorum nasıl olacak bende bilemedim kafama takılıyor benim de bu ara
Yusufburcu61 prensesinanasi ben yarın 39 hafta oluyorum haftada 1 ne olur ne olmaz diye eşime aldırıyorum benden güzel alıyor valla 😂
Tugbaklc-4 prensesinanasi son aylarında ona göre temkinli davranırsın haftada değilde 3 günde bi almaya özen gösterirsin
gLycn_ Hastane çantana venüs jiletlerden ekle canim doğum başlayana kadarda yardim alabilirsin bir yakinindan 👍🏻
prensesinanasi Elmalikurabiye kuaföre gitmiyorum canım utanıyorum mecburen jiletle alıyorum ama hazırsiz yakalanmaktan korkuyorum
Minik1anne Bu konuda bende muzdaribim aklıma takılıyor o koni sürekli temizligimi yapıyorum fakat üzüyor tekrar ve gobekten alamıyorum geçenlerde birisi tüy dökücü spreyi söyledi veet marka bende onu denemeyi düşünüyorum başka yol yok çünkü derim de çok hassas hamilelikte daha da hassaslasti ağdaya da gitmeye utanıyorum biryere
Mrv60 Minik1anne tüy dökücü kremleri cildiye doktorları önermiyolar canm ki hamilelikte daha riskli bence kendiniz aynasan bakarak adayı deneyin derim.
Atlarlayasayan Sinem21 neden her hafta gidiyorsunhz ben ayda bir gittim hep 36 haftaya girdim şuanda dpktor da öyle çağırdı hep🧐
Hayat16 Ben ağda tercih ediyorum acısa da. Hijyen açısından temizlik yapıyoruz, doktora mahcup olacağız diye değil ki. Doktor zaten cihazı doğru yerleştirmek için bakıyor. Ağdaya giderken illa çok uzatmaya da gerek yok ki.
Hayat16 prensesinanasi aslında kuaföre gitsen çok rahat edersin. Ben bir kaç utandım , sonra geçti. Onlar ayni doktorlar gibi, sadece işlerine bakıyorlar. Bizi çekiştirmiyorlar sonra 😜
Elmalikurabiye prensesinanasi hazirliksiz yakalanma ihtimaliniz yuksek. Belli zaman sonra jilette zor oluyor hatta benim icin imkansizlasmisti. Kapadim gozumu gittim kuafore 10 dakikada halloldu ciktim.
Yegino prensesinanasi bence acımıyo ya hamilelikte hem tüylerim azaldı hemde acı duymaz oldum ben ağda gerçekten büyük rahatlık uzun süre arkana bakmıyorsun en azından. Hem malum göbeklerden kendi temizliğimizi yapmakta çok zor 1-2 derken alışılıyo bence en güzeli o. Çocuk olunca uğraşmakta zor olacak jiletle, ayda bir kuaför tamamdır ☺️
Defne123 Canım ben Doğum yapalı 4 gün oldu ben son kontrolümde jiletle almıştım doktorum bu Cuma sezeryana alıcam dedi kontrol çarşambaydı iki gün sonra Doğuma gittim haliyle minik minik çıkmıştı tüyler almaya kalktım jiletle alınmadı her yerimi kestim tahriş oldu Doğuma mecbur öyle gittim kimsenin umrunda değildi valla zaten o an utangaçlık falan aklına gelmiyor insanın
prensesinanasi Defne123 tamda böyle olmasından korluyordum işte..tek tük oluncada cekinirim kendimce düşünmeye başladım acaba o halde giden varmıdır diye😊
eymen08arass Bende düşünüyorum 29haftaligim eldivenle aliyom şimdiye kadar bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum 😢
prensesinanasi Hayat16 konuyla alakasi yok ama söyliyim cok hafif bir tüy olsa kocamdan utanıyorum yaklaştığında temiz değilse birakmiyorum..bi arkadasa sordum bana diyo salakmisin oyle omur mu geçer bir ömür bu adamla olacaksın takma dedi ama elimde olmuyor tiksinmesinden sogumasindan korkuyorum cesaret edemiyorum😕
sevval55 prensesinanasi bence kendine saygı olayı bu bende yıllardır duzenli agdaya gidiyorum hic o sekilde görmedi görmesinide istemem
Betusunannsi prensesinanasi onlarda bizden fazla kil ve tuy oldugu icin tiksinmiyorlar. Eşime yaptiriyorum ben de. Sagolsun sakal makinasiyla aliyor. Benden guzel aliyor 😂 kendim jiletledim her tarafimi kestim. Agdaya gittim şeyimi kökten kestirsem bu kadar acimazdi 😂 ben de esime rica ettim. Hicbir sekilde kotu etki olmuyor kendisinde. Hatta beraber olmak istiyor daha sonra 🙄 utanma cekinme korkma yani canim 😉 sonuçta onun cocugunu taşıyorsun ve sana yardimci olmak zorunda. İyi gunde kotu gunde diye evleniyorsun adamla zaten 😅