aysegulcbo Srfn11 güzelde doğdu 3kilo 50 cm maşaallah iyi bi sıkıntısı Yok Rabbim hepimize kolaylık versin sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz 🥰
Srfn11 Ceyk Resmen yuvarlaniorum bayram gunu annemle babami aradim gelemiorum die 😂 babamda gelme kizim sokaklarda dogurucaksin dio😂
Ecemdefne Bende 38+5 daha hiçbişey yok. Oldukları yerde mutlular bu bebişler gelecekleri yok 😁 doktorum bayramda burada değil zaten pzt günü tekrar bakıcaz bakalım
ddmnrdgn Srfn11 38+3 artık gece uyuyamıyorum :( kasılma mı bebek hareketi mi emin olamıyorum. Sürekli kendimi duşa atıyorum 😂 yarın nst çekilecek, planlı sezaryen Pazartesi günü. İnşallah Pazartesi’ye kadar sağ salim yerinde durur bebeğim
Srfn11 ddmnrdgn Durur canimmm kotu dusuncek bsy yokki normal istemiosan yat sen bence hareket halinde olma cok sicakta dus alma 😊
Srfn11 ddmnrdgn Evet ama sicak dua biliosunki normali tetikleyen bir secenek yinede asiri sicak dus alma. Gerci ben nescafe suyu gbi suyla yikanirim vucudum ona dayanior herkesin sicak su anlyisi baska ondn syledim😂😂😳😳
Ryhnytm Srfn11 aman hep öyle adet sancısı gibi başlayan sancılar devamını bekliyorum geçmiş bitmiş 😂😂😂
Srfn11 Alarasel evet ya sanki gelemicekmis gbi dusundgn bile oluo. Dha onceki btun hayatimda hamileymisim gbi😂😂😂😂🙄🙄🙄