Srfn11 Cnsumut Olsun 38 e girdin sayilir nisandan sorma hemen dogum olmuor ztn gelisimide tamamdir korkma sakin 🥰🙏🏻Allah yardimcin olsun🧿
Srfn11 TugbaO7 Vala hele esim her kas kipirdatmama bsymi oldu die gozumun icine bakio cok degisik duygular 🙊💜
Srfn11 Mucizeemm Hormonlardan dediklerinde onceden ulan ne hormonu be dupeduz simariklik derdim ztn neyi kinadiysam hep basima gelmistir 🙊😂
Srfn11 Masalbebek Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimizi kurtarsin bebeklerimizide inslhhh canim🧿🙏🏻😊
Srfn11 Cnsumut Ayyy cok heyecanliiiii hadi Allahim yardimcin olsunnnn kuzummmm bir avazda kurtulun inslhhhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Senemhifa Biz 40+1 olduk ne gelen var ne giden 😄 2 cm açıklık yalancı sancılar nişan ama Oğluş içerde bekliyor 😂
Srfn11 Ryhnytm Bakalim cok merak icindeyim dun gece sizlamalarim vardi ama yok oldular biran articak die dusunmustum sonuc husran 🤣
Portakal01 Srfn11 38+3 benim. 3 gün önce kontrolde daha doğum kanalına inmemiş bayramda gelmez daha vakti var gibi görünüyor dedi doktorum, oyüzden 39u geçer diye düşünüyorum☺️ İnşallah çok bekletmezler bebişlerimiz💓
Srfn11 Portakal01 Benimkide dogum kanalina girmemis kafasi olmasini istedgnzbyerde acilman yok yumusaman var ddi tabi persembe gunu ddi bunu bu cuma bdha gidicen bakalm 😂🙊
TugbaO7 Srfn11 öyle de duygu diye birşey yok ya eskiden hiç taniyamamisim eşimi. Öyle olsa hamile halimde şiddet uygulamazdi
Ryhnytm Srfn11 aman hep öyle adet sancısı gibi başlayan sancılar devamını bekliyorum geçmiş bitmiş 😂😂😂