Leyliiii Gzrilknur bende kullandım ilacı ona göre bana bir tarih verdiler sana bişey demediler mi Canım
Gzrilknur Leyliiii başka şehirde yaşıyordum. Doktor ilacı verdi. Mersine taşındım. İlacı mersin de aldım. Kullanıyorum. Fakat verdiği günü unuttum. Bazıları bittikten hemen sonra gidiyor. Bende geçen kullandığımda ilaç bitiminden beş gün sonra gittim doktora. Bu sefer de hesaplayınca cuma yada haftasonuna denk geliyor. Tereddüt ettim doğrusu. Boşuna kullanmış olmim ilacı
Loya06 Gamzeciks aksine canım devletlerde bi kadın doğumcu olmak zorunda nöbetçi acil bi doğumda sezeryande bulunmak için 😊
yigitmom_ Kızlar manisaya gidecem esimin ailesinin yanina bayramda orada ki sehir hastanesi veya ozeli acik olur mu veya acilinde kadin dogum uzmani olur mu ultrason icin çünkü diyarbakirdan ucakla gidecem kendi doktorum orda indiginde doktora gorun dedi
Gzrilknur yigitmom_ canım ben mersndekini aradım. Şehir hastanesi haftasonu acil açıkmış. Ve nöbetçi kadın doğum da varmış. Ama orayı bilmiyorum. İstersen sende benim gibi arayıp Bilgi alabilirsin 🙏