Gzrilknur Kızlar benim klomen bitiyor bugün. Doktora yumurta takibi için gidecektim. Ama gel gör ki ilaç bittikten 4 gün sonra hastaneler kapalı sanırım 😥 hafta sonu araya girse olur mu. Çatlatma iğnesi olmadan kist olacak diye korkuyorum.
Hmleanne Gzrilknur özel mi 4. Gun açık olur devlet kapalı. Tip merkezlerinde kadın doğumcular oluyor hem fiyat uygun hemde açık olan yerler vardır nerde yaşıyorsun
Gzrilknur Hmleanne mersine taşındım bi kaç gün önce. Özel hastaneler de kapalı diye okudum internetten.
Gzrilknur Loya06 kadın doğum mu. Acil açık. Poliklnikler ise pazartesi açılacakmış. Klomen bitiminden bi hafta sonra ovitrelle vurulan var mı.
Loya06 Gzrilknur ben doktoruma sordum her hastanede bayramda nöbetçi kadın doğum olmak zorunda doğum okur sezeryan olur doktorsuz olurmu dedi
anapanda12 Ben izmir özel sada hastanesinde cuma günü için randevu buldum aldım. Sizde etrafınızda özel hastane varsa arayın
Gzrilknur Kızlar şimdi aradım. Pazartesi açılacak özel. Acil açık fakat kadın doğum doktoru olmayacakmış.
Svgcn Ben Van’dayım burada gittiğim hastane açıkmış. Hatta sizin postunuzu gördükten sonra teyit için aradım. Sizde hastanenizi bir arayın
Gzrilknur Özel yenişehir hastanesi açıkmış. Aslında hiç gitmek istemiyorum oraya ama. Şuan mecburum. Teşekkürler cevaplarınız için 😘şimdiden hayırlı bayramlar ❤
Loya06 Devletlerde nöbetçi var ama gitmek istemiyosan bilemem tabi tatillerde olmak zorunda fiye biliyorum bende 🙏🏻
Gzrilknur Loya06 hayır aksine devlete gitmek istedim. Bu sefer de Aradım şehir hastanesini pazartesi açılacakmış. Ama acil açık ve kadın doğum varmış şükür 🙏🥴