Yasmnn humaninannesi61 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlerde böyle kolay ve normal olur☺ peki bu nişan veya su gelmesi sonrası duş almak için vaktimiz oluyor mu yani bı zararı yok değil mi vakit kaybettirmez bize🤔
Sevdus humaninannesi61 kiziniz kac kilo dogdu acaba ben 39+2 yim oglum 4 kiloya yakin kilosu doktorum normal dogumda olabilecek riskleri soyledi biraz korktum acikcasi
humaninannesi61 Sevdus 2.800 benim kızım👼🏼 Valla 4 kilo doğuran tanıdıklarım da var belkş biraz zordur ama korkma derim. Normal olan en güzeli. Kendin ilgilenebiliyorsun doğumdan sonra bebeğinle❣
Sevdus humaninannesi61 insallah bakalim yarin kontrolum var dr nedicek 🙏🏻 Sizde saglikla huzurla buyutun bebisinizi darisi basima 39+3 oldummm
Btl_ozn humaninannesi61 masallah sağlıkla büyütün darısı bize olsun bu suyu nasıl patlatıyorlar peki eliylemi aletmi kullanıyorlar
EmineT humaninannesi61 aay gulum cok sevindim bende ayni 14 subat geldi prensesim sabah 6 21 gece alllah anali babali buyutmeyi nasip etsin😘