Aysegulll Aygun 7 kiloya doğru gidiyorum 🙈 vitamin kan hapı falan kullanıyorum onlar mı kilo aldordı acaba
Aygun Aysegulll kilo verile bilecek bisey zaten ona canini sıkma 😊 fazla da almadin aslinda, genetik her halde. Yine de bebisler sag salim gelsinler, onlar için her seye deger🤱🏻❤ Bakuden sevgilerle
Aysegulll Com34 Com34 3 litreye yakın içiyorum canım doktorumda öyle dedi genetik olurmuş şimdi yağları karıştırdım onu sürüyorum şükür artmadı en azından
Aysegulll Burcuk hiç kaşınmadı 8 haftalıkdan beri günde iki kere mustela sürdüm baktım çatlıyorum badem yağı fiyo kreme falan geçtim bir iki taneydi artdı aniden
XyveAnnesi Aysegulll bende de oldu maalesef ve dr um hangi kremi kullanırsan kullan çatlarsın çünkü derin sıkı demişti😒
GzdemOkur Aysegulll elancyl diye bir krem var ben onu kullanıyorum duştan çıktıktan sonra nemliyken sürüyorum kollarıma dirseğe kadar karnım yanlara doğru bacak dize kadar ve göğüse sürüyorum normalde çatlaklarım vardı ama bu krem iyi geldi. Eczanede satılıyor 40 tl pazarlık yaptım aldım indirim yaptı tanıdık diye badem yağı denedim önce kıllandırdı bıraktım bu arada kaşınıyorsa kaşıma derim 😉