denizcik kr1907 Benim bir de orda Pınar hocaya giden arkadaşlarım vardı. Onlar da çok memnunlardı bilgin olsun canım. Bu arada naptın, medicalparktan fiyat alabildin mi?
kr1907 denizcik ben aradım bugün medical parkı yarım gün çalışıyorlarmış ama mutlaka fiyat alıcam paket hakkında özellikle ben 20.haftada paket almayı düşüyorum öyle alırsam fiyat farkı var mı bunu merak ediyorum bilgi alınca bu başlığa yazarım☺️
kr1907 Zeynepzeze ay bilmiyorum ki bugün aradım tahlil sonuçları için doktorumuz hastahaneden ayrıldı dediler doktorun numarası da yok paket almamıştım daha ama ne yapacağımı da bilmiyorum şimdi
Zeynepzeze kr1907 instagramdan mesaj at. Başka bir hastaneye geçtiyseniz gelmek istiyorum diye olmaz mı?
Zeynepzeze kr1907 Aktif kullanıyor görür bence mesajı. Birde Aslıhan Yazıcıoğlu ve Çiğdem Güler bu iki doktora da bir bak derim ulaşamazsan Nazlı hanıma
kr1907 Zeynepzeze çok sağol hayırlısı artık biz oradaki doktordan ayrıntılı ultrason için randevu almıştık iptal mi etsem siz ayrıntılara selahattin hoca mı yaptı
Zeynepzeze kr1907 Evet iptal et doktor fena değildi, ama Ankara da daha iyi perinatologlar olduğunu duymuştum. Foruma bir bak çok ilgileniyorlarmış, bizim 15 dk falan sürmüştü.