kr1907 Glsbb geçen sene bile 1750 ile -2000 arasıymış fiyatlar şimdi düşünün 5500 diyor pakete aynen aşırı arttı
kr1907 Ayserhnckn hiç bu açıdan düşünmemiştim kararsızlığımın nedenlerinden biri buydu yanı benden 2 yaş büyük sadece diyip duruyordum 😁
Ayserhnckn kr1907 evet bazen yaş küçük gibi geliyor ama önemliolan seneleri nasıl geçirdiği 😁 siz bilirsiniz yine ama ben çok seviyorum doktorumu eşimde aynı şekilde çok memnunuz yani 🥰
NrglBayar kr1907 Sadece özel Eryaman telde bilgi vermiyor. Bi çok hastaneyi aradım en uygunu Sincan koru. Çayyolu koru ile Sincan koru’nun arasında 2,500 fark var
Ilkheyecanim kr1907 evet nasip olursa doğuma giricek nazlı hanım 3800 lira doğum canım. Paket almayı düşündm en başta ama tahliller fln için para ödemyince gerek duymadım pakete almadım
kr1907 Ilkheyecanim hayırlısı olsun o zaman sizin Doğumdan sonra yine görüşürüz inşallah ben de o zamana kadar paket almıcam size yine yazarım olur mu☺️
Minnakfasulyem kr1907 o kadar para veriyorsun ve doğuma kendi doktorun girmesi içim tekrar para veriyorsun.. bence başka hastaneleri araştır o hastane benim evime de çok yakın ama nedense her gittiğimde başka şeylerden muayene için hiç memnun kalmadım
kr1907 Minnakfasulyem daha karar vermedim Medical Park 20.hafttan sonra paket alırsam fiyat ne olur fiyatı alırsam karar vericem siz hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Ayseekdrr Özel eryamana normal sezeryan farketmiyo 2500 e anlaştım ben doktorum nida hanım ve kendisinden çok memnunum ondan öncesinde yaklaşık 5-6 doktor değiştirdim aşırı tatlı Güleryüz’lü
NrglBayar Ayseekdrr bende Nida hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili samimi ama doğuma başka hasta düşünüyordum. Sen doğum yaptın mı canım