Asliemir yıllardır kullandigim 5 renk var 4u flormar 1i pastel ilk aylarda hep suruyodum sonra ugrasamamaktan surmedim şimdi 35. Haftadayım dogunca suremeyecegim için yine sürmeye başladım ozlemistim ve şöyle bişey var tırnak sürekli uzayıp atılan bişey yani yenilenen ve tırnak dibindeki etler cilt kalın bi kere bi insanın tirnagini komple koparsaniz bile orasi açık yara olarak durmuyor ojede 2 gün durdu mu dökülen bişey ve ellerimizi yikiyoruz derinize bile bulassa elinizi 2 yikamada geçiyor. Bebekte cok korunakli bi yerde oje nasıl kana karışıp bebeği etkileyebilir ki. Evet zararı olan bişey var oje ve aseton kokusu ki o da kalıcı değil o an gelip geçen bir şey. Bahsedilen kordondan kimyasal çıkması falan ojeden olcak bişey değil kimyasal içeren bişey içilmesi gerekir ki şöyle biseyde var tahlillerimiz hep yapılıyor ultrasonla bakılıyor nst çekiliyor bunu yasayanin hiçbir şeyi mi sıkıntılı çıkmamış en azından kan tahlilinde anormal biseyler cikmasi gerekir sonuçta anneden bebeğe geçiyor hadi kimyasal geçti dogurana kadar bebekte hic mi sıkıntı olmadı bana cok saçma geldi