dillia 35’in ertesi günü mü 44 çıktı? Aralarında tam 24 saat var mıydı? 48 saatte bir aynı yerde test yaptırın bi daha. En sağlıklı sonucu öyle alırsınız. 2 kat artışa şartlamayın yüzde 60 yeterli, hatta o bile şart değil. Bence değer artışınız kötü değil. Benim 48 saatte bir yüzde 17 falan artmıştı. Doktor dış gebelik olabilir, düşük yapacaksın falan dedi. Şu an 29 haftalık çok şükür. Küçük değerlerde başlarda yavaş artış olabiliyor. Benim 48 saat arayla; 55 , 68 , 82 , 158 , 441 , 1401 şeklinde artmıştı. Bakın başlarda ne kadar az artış. Değer yükseldikçe 3’e 4’e katlamaya başladı. 1401’de de vajinal yoldan keseyi görmüştük tamamen rahatladık. Darısı başınıza inşallah. Umut vermek istemem Allah korusun olumsuz bi sonuç alırsınız belki ama daha bi şey belli olmadan da boş yere canınızı sıkmayın. Ben çok ağlamıştım çünkü tüp bebekti zaten zor süreçlerden geçmiştim. Siz de benim gibi yapıp erkenden üzmeyin kendinizi. Burda ezbere yapılan 2 kat artmamış yorumlarına da kulak asmayın. Bizzat yaşadım