Yasemincifci Kızlar bu nasıl oluyor hırma çekirdeğini kaynatıp içiyormussun günde kaç kez kac dk kaynıyor kaç çekirdekle oluyor bilenler yardımcı olurmu zararı varmı
Yusufburcu61 Yasemincifci 35 haftadan beri yiyorum hiç açılmam bile olmadı salı günü 39 hafta olacak 😔
dorukcumm Yasemincifci bence çekirdeginden çok yemeyi tercih etmelisin yeteri kadar yediğinde o da yeterli olabiliyo ben hiç bi yerde duymadım
Yasemincifci Cankusssssss hurmayı bende bilyrm canmda bi kaç kişiden duydum hurma çekirdeğini kaynatıp içiyolarmış
Yusufburcu61 Yasemincifci inşallah ilerler açılma yoksa ben sezaryen olucam oysa normal doğum çok istiyordum
Crocuss Yasemincifci hurmzadan baska dogumu kolaylaştırması için yaptığınız bir seyler var mı 38+4 benim de, yakınız sanırım hafta olarak
dorukcumm Yusufburcu61 neden suyu azalır ki bi annenin bi sebebi var mıymış sordunuz mu doktora burda postlarda okuyorum acaba az su içmekle alakalı mi ki
dorukcumm Yusufburcu61 anladım cevapladığın için teşekkür ederim çok okur oldum da gebelik şekeri sanırım daha mantıklı bi sebep allahım saglıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza💜💜