ozgeyigit Hanımlar ben 2-3 kez pekmezli yumurta yiyorum ama çevremdekiler kilo alımıyla canımı sıktı. Sizce aldırır mı?😑
Alessia ozgeyigit nasıl oluyor o 🤢🤢🤢 pekmezden cok tıksınmıstımde yumurtayıda zorla yıyorum ıkısını gorunce ıstemsız öğürdüm
ozgeyigit Depresif_polyanna tereyagı ile azıcık sıvı yağ isteğe göre yumurta 2-3 olabilir 1,5 veya 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi ya da dut pekmezi.
ozgeyigit Alessia İnan ben hamileliğim boyunca ne tava da yumurta ne de haşlanmış yumurta yemedim. Ama bi an yumurtalı pekmez yiyesim geldi . Tadını sorarsan güzeldir.
ozgeyigit Canoglumbenm çok var duymayan evet canım ama tadı gerçekten güzel öyle tiksindirici durum yok. Yumurtayı omlet şeklinde pişirip üstüne 1,5 yemek kaşığı pekmez katabilirsin☺️
ozgeyigit Esra7261 yok gün de değil canım geçen hafta yemiştim bu hafta yine canım çekti. Yaptım yedim.
Pelin86 ozgeyigit ekmek fazla tüketmezsen kilo almazsin gunluk yürüyüste yap canim onu yeme bunu yeme nereye kadar😂😂😂
ozgeyigit Pelin86 yanında ekmek tüketiyorum elbette öyle yiyemem😀 ama ne bilim kilo aldırır dediler. Ben bilmiyorum. Annem küçükken çok yedirirdi bana hiçte kilo almadım😀😂😂
Haribo42 ozgeyigit ayyy ağzının tadını biliyosun herkes bilmez pekmezli yumurtayı 😍 bişey olmaz çokkk vitaminli ye gitsin 😍 verirsin sonra ama tatlı yeme sonra pekmez tatlıya ztn😘
ozgeyigit Haribo42 kesiyor zaten pekmezli yumurta tatlıyı canım😄 aynen çok güzel tadı var annem bana hep okulla giderken yapardı yerdim okula giderdim😂😂😂
Depresif_polyanna ozgeyigit pekmez şekerli olduğu için kilo aldırabilir ama dozu önemli yani her gün yersen sıkıntı
Pelin86 ozgeyigit kiz haftada bir iki yiyomuşsun ne olcak ondan rahat rahat ye hem protein hemde tatli gunde 10tane çukulata yiyen var hersey bu kadar masum olsa keşke
Haribo42 ozgeyigit bizde oyle okuldan gelince ac oluyoduk bussuru kiriyodu yumurta çullaniyoduk ustune😂😂
ozgeyigit Yasemincifci denemeden birsey tadını bilemezsin canım☺️ ama gerçekten iyi sadece kilo aldırıcı özelliği varmış öyle duydum
[silindi] ozgeyigit aman bebeğinden değerli mi ye vitamin olsun bizde doğum yapan kadına 3 gün pekmezli yumurta yedirirler ki kanı yerine gelsin
ozgeyigit [silindi] aaaa evet evet ben ilk Doğumda normal doğurdum annem yine de pekmezli yumurta yprdı tereyağlı . Yedirirdi. 🙂