Busranagme Esilacinar bende soguk algınlığı ilacı kullanmıştım defalarca ve agrı kesici . Cok şükür bir sey olmadı tabi ögrenmeden kullanmıştım .
Caglamehmet Esilacinar bence bunu burda sormayın bünye gebelik bebek siz herkes dem farklısın iz biri içer birşey olmaz Allah göstermesin sizde olur. Ben doktora sorulması taraftariyim imkânınız var ise gidin derim 🙏
Esilacinar Caglamehmet zaten doktora soracağım burada sorulan bütün sorular aynı zamanda doktora sorulması gereken sorular biliyorum.aynı durumu yaşayan varmı diye konuşmak istedim
1987gokce Esilacinar bende hamile olduğumu bilmeden şiddetli ishal geçirdim bir kutu ilaç içtim cok şükür 15 haftaligiz bişey yok.
Edirefp Esilacinar diş ağrısından dolayı 3 kere apranax içtim ama bilmiyodum hamile olduğumu ☺ Merak etme bilmediğimiz için Allah korur 🤲🤲🤲
Leylaa16 Esilacinar ben hamile olduğumu bilmiyordum ama sistit olmustum cok agir haplar kullanmıştım. Doktora sordugumda daha küçük oldugu icin etki etmez dedi. Korkma ben suan. 36. Haftamdyim.
Esilacinar Leylaa16 inşallah dediğin gibi olur haftaya perşembe gideceğim daha kalp atışını duymadım herşey yolundadır umarım
Edafr Leylaa16 bende de aynısı var canim dexpadu ciprasid buscopan verdi ama daha hamile miyim bilmiyorum inşallah hamileyimdir. İdrar yolu enfeksiyonu bebek yapmaya engel olur mu bilmiyorum da
Babyinlove Canım ben bi önceki gebeliğimde diş için augmentin 1000 lik , antibiyotik iğneler kullandım . Birde sürekli film çektirdim . Sonucunda düşük yaptım ama düşük sebebim başkaydı
Esilacinar Babyinlove yani biliyormuydun hamile olduğunu ben adet sancısı çektiğimi düşünerek içmiştim
Leylaa16 Esilacinar insaallah. Korkma bir sey olmaz Allahin izniyle. Icine şüphe düştüyse haftayi bekleme bugünden git soricin ahat eder. Haftaya kalp.atisini duyarsin. Ben hamile oldugumu ogrendigim gün sormustum doktora. 5 haftaliktim bende duymadim kalp atisini sonradan duyduk. Kafana takip iyice stres yapma.
Kekmez Esilacinar yok ya bir şey olmaz Allah ın izniyle bir kaç tanıdığım var kas gevşetici falan içen bilmeden hiç birşey olmadı bebekleri gayet sağlıklı doğdu
Esilacinar Mry düşmesinden ziyade organ gelişimini etkiliyor olabiliyormuş bazı ilaçlar korkuyorum eğer planlı bir gebelik olmaydı zaten içmezdim ben adet sancısı çekiyorum sandım
Esilacinar SeyranTaner Mekanikcianne Mekanikcianne anlamadım şimdi hamileyken mi kullandınız emzirirken mi şu andaki gebeliğinizdemi içtiniz genetik araştırmaya neyi göndereceksiniz
Mekanikcianne Esilacinar canım 18 aylık bir kızım var şuan 15 aylık ilken hamile olduğumu öğrendim ve bu süreçte kızımı emziriyordum Ona verilen bağırsak ilacını bende kullandım sütümden ona geçmesi için kullandığım ilaç C sınıfı ilaçmış hamile olduğumu öğrendiğimde doktora gösterdim kendisinde tedbir amaçlı genetik araştırmaya gönderdi bazı anomali vakalar olsada tam tespiti yapılamamış o yüzden bebek doğduktan sonra kontrole gideceğiz
EnginDenizim Ben depresyon ilaci kullaniyordum arti uyku ilaci ve 1 hafta boyunca termal sicak suya girdim. Bebegimi ogrendigimde 8haftalikti rabbimin korudugunu hicbirsey korumuyor icini ferah tut canım bisey olmamistir.simdi cok sukur 29 haftalık olduk💞
Esilacinar EnginDenizim maşallah inşallah benim bebeğim de iyidir.sağlıkla kucağına alırsın inşalah allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻Amin
Esilacinar EnginDenizim geçen seneye kadar bende kullandım depresyon ilacı bırakmamış olmaydım bende hala içiyor olacaktım planlı değildi ama ihtimal vardı içmemeliydim
Esilacinar Leylaa16 devlet hastanesine gidiyorum randevu ancak o zamana beklemekten başka çarem yok 😔
betul42 valla bn hamileyken kulak antibiyotik kullandim agri kesiciler onbes yirmi gun kullanmıştım kizim cok sukur cok saglikli
Esilacinar betul42 maşallah zaten günüm geçince anladım ondan önce içmiştim soracağım doktora muhtemelen bir şey olamamıştır diyecek biliyorum ama insanın elinde değil keşke içmeseydim 😞
betul42 Esilacinar sakin kotu dusunme cnm stresli olma guven bişey olmaz diycek doktor bnde sen gibi korkmus sormuştum daha cok kucuk bisey olmaz demisti biz annler herseyden once bebegimizin sagligini dusunuruz bu yuzden en guzel anneyiz zaten 🙂