Sibelsenses Esilacinar hamile olduğumu bilmeden ağrı kesici ve adet söktürücü içtim bi kaç tane dr a sorduğumda bebek daha küçük olduğu için bi sıkıntı olmaz demişti bana
Suheda Esilacinar ben agir migren ilaclarimi kulanmistim canm ki gunum geçmesine ragmen simdilik iyi bebis çok şükür
Akshulya Esilacinar bende bilmeden majezik içmiştim hemde iki tane sımdılık problem yok 34 haftalıgım allaha emanet inşallah
XveAnnesi Esilacinar bende alerji hapı içtim dört beş gün sonra ögrendim hamile oldugumu Allah koruyor o dönemde kese yeni oluşuyor cok şükür bi sorun yok içini rahat tut
Sibelsenses Esilacinar öyle parol minoset değildi ama inanın şuan ismi aklımda değil, iş yerinde aşırı baş ağrım olmuştu arkadaş vermişti içtim ama içini ferah tut bi sıkıntı olmaz
AdeF Bende içmiştim bilmeden bi ilaç hatta zayıflamak için bitkiler içiyordum ödem söktürücü hamile oldugumu öğrenince çok korktum bikc doktora danıştım ama çok şükür bisi olmadi şimdi 35 haftaligiz.RABBİM koruyo şükürler olsun🙏
Kekmez Esilacinar yok ya bir şey olmaz Allah ın izniyle bir kaç tanıdığım var kas gevşetici falan içen bilmeden hiç birşey olmadı bebekleri gayet sağlıklı doğdu
Ominik Ben o hafta akciğer filmi çektirdim, alerjik astım için antibiyotik ve hava kullandım, ağrı kesici içtim 😊 5.haftada öğrendim gebeliği, doktor daha çok yeni olduğu için sıkıntı olmaz demişti, olmaz bir şey Allah’ın izni ile canını sıkma 😊
Mry Ben başlarda çok kötü grip oldum hamile olduğumu bilmeden 2 hafta falan aferin içtim doktora sordum ilk 12 hafta ya hep ya hiç dedi yani düşeceği varsa düşerdi dedi
Esilacinar Mry düşmesinden ziyade organ gelişimini etkiliyor olabiliyormuş bazı ilaçlar korkuyorum eğer planlı bir gebelik olmaydı zaten içmezdim ben adet sancısı çekiyorum sandım
KubraatMacit Esilacinar ben röntgen bile çekindim bilmeden 4 haftalıkmışım Allah’a şükür bişey olmadı sağ Salim doğdu kızım
Zera_ER İlk 4 hafta icinde agrı kesici ictim grip oldum onun icin ilac ictim kullandgm bi ilac vardı onu ictim içtim de içtim ama hamile olduğumu bilmiyodum🙈 Allahma bin şükür hicbise cıkmadı Allah koruyo heralde ya💕
Esilacinar SeyranTaner Mekanikcianne Mekanikcianne anlamadım şimdi hamileyken mi kullandınız emzirirken mi şu andaki gebeliğinizdemi içtiniz genetik araştırmaya neyi göndereceksiniz
cigar SeyranTaner merhaba bende suan hamileyim ve hamile oldugumu bılmeden cipro ilac kullandım gebeliğimin 4.haftasına denk gelmiş.bebegınız saglıklı dogdumu ve sız kacıncı haftada kullanmıstınız?
Ulviye-biyo SeyranTaner bende aynısını yaşadım.hamile olduğumu bilmeden cipro kullandım çok endişeliyim doktorunuz ne dedi araştırmaktan aklımı yitiricem henüz 4+4 teyiz
Mekanikcianne Esilacinar canım ben kızımı emzirdiğin dönemde bağırsakları İçin ilaç kullandım ve ilaçların belli sınıfları varmış C sınıfı bir ilaçmış yani tam olarak etkisi kanıtlanmamış fakat Dr um tedbir amaçlı genetik araştırmaya yönlendirdi şuan herşey normal fakat bebeğim doğduktan bir ay sonra genetik araştırmaya kontrol İçin götüreceğim ilacı kullandığımda 4 -5 haftalık hamileymişim prospektüs le birlikte doktorunuza bir danışmanız gerek veya ilaç adı ile grip ilaçları veya ağrı kesiciler çok sorun olmuyormuş O ara soğuk algınlığı içinde ilaç kullanmıştım. Sağlıcakla gelsin inşallah bebeklerimiz
didematlas Esilacinar bisey olmuyor ben agri kesici ve ansiyete bozuklugu icin 10gun ilac kullandim bilmiyordum hamile oldugumu.22. haftamda kanimda enfeksiyon cikti ve hamilelik riniti olmustum antibiyotik,parol ve iladinde kullandim.Dr kontrolunde elbette.Sizde bu durumu drunuza soyleyin.Hic bisey olmaz bu saatten sonra dikkat edin.