Lyla07 merhaba canım bende aralık ayında 2,5 aylıkken ve vücudunun normale göre büyük olmasına rağmen kalbi durduğu için kürtaj oldum ağrılarım sızılarım birden kesilmişti bende sevinmiştim ama meğersem bebeğim ölmüştü rutin kontrol için doktora gittiğimde öğrendim iki iç doktor baktıktan sonra yatışını yapmalıyz dediler yarın gelsem olurmu die sorduğumda sorumluluğu almayız imza atmanız gerek dediler haliyle bende atışımı yaptım ilk alttan krem tarzı birşeyi hemşire parmağın ucuna vurdu ve rahmime doğru soktu burda canım çok yandı hıçkıra hıçkıra ağlıyodum ve açım bu arada 7,8 saat bekleytiler sanırım kanamam olmadı gerekiyordu birde tok karı la geldim die beklettiler ama kanamam olmadı aldılar önlük giydirdiler narkoz verdiler kolumdan direk gittim hiçbişey htırlmaıyordum uyandığımda hüngür hümgür ağladım bir gece yatırdılar tedbir amaçlı ama çok iyiydim herhangi bir ağrım yoktu kayı yemek yeme dediler ekmek arası bile yedim eve geldiğimde hafif sancılı bel ağrısı çektim okadar oda dinlenme ile geçiyordu tabi birkaçtane de ilac verecekler çok geçmiş olsun cnaım benim adına üzüldüm