Gkhnm97 meliccccc saol canm rabbim sanada yasatsin bu duyguyu insallah tutunur yavrun sana geçen aklims geldin baktim sana uzun zaman girmemiştin canm uygulamaya bnde heralde birakti uygulamayi diye dusundum🥰🥰
meliccccc Gkhnm97 amiin canm insallah. Evet birakmistim silmistim ama belki mutlu haberi veririm diye geri geldim🥰
Gkhnm97 meliccccc insallah mutlu haberlerini🤲🤲 bekliyoruz canm bu postu kaybetmeyelim hic ya ta gecen seneden beri tanisiyoruz konusurz bol bol☺️
Gkhnm97 Marayy rabbim kucagina almayi nasip etsin canm cok sevindm senin adina cok istiyodun insallah tugcede bu yil hamile kalicak dua edelim🤲🥰
Marayy Tugce1803 ya kuzum benim allahım sana da nasip etsin senden ricam bak neler yaptım diye postum var adet olunca bire bir uygula onları istediğini sor bak 2 aşılama taptım tutmadı bundan sonra oldu
Marayy Gkhnm97 allah razı olsun canımm🙏 Rabbim herkese nasip Etsin kalacak insallah Allah’ın iziniyle 🙏🙏
Gkhnm97 meliccccc neee cok sukur kuzum cok sevindim cok dikkat et kendine rabbim kucagina almayi nasip etsin🥰😘🤲
Gkhnm97 Dlktpl canmm hamilemisin cok sevindim senin adina rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🥰🤲