Gkhnm97 Deletedmom133 ayy haklisin canm o zamm daha bi aktif oluyosun demi olsun ya rabbim nasip etmis cok sukur bu gunlerde geride kalir buyudukce😊
Tugce1803 Gkhnm97 öyle deme canım bak 2 yıl olacak hala yok bizde insan 1 kere de olsa hamile kalmak o duyguyu yaşamak istiyor sanki böyle ailem hep yarım gibi😒
Deletedmom133 Tugce1803 seni postlaedan taniyorum uzulme sakin rabbim sana da verecektir hayirlisiyla 2sene normal bir surec rabbim seninde yuzunu guldursun insllah 🙏
Marayy Tugce1803 canım neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum sana tavsiyem beline bardak çektir bak mutlak çok basit bi işlem ben 2 yıl sonra kaldım neler yaptığımı postumda bahsettim de
Gkhnm97 Tugce1803 ewet canm dpgru soyluyosun neler hissettigini cok iyi anliyorum valla rabbim nasip edicek uzulme sorun yoktu heralde canm eşindede sendede demi
Tugce1803 Marayy evet kuzum seni takip ediyordum görünce ağladım🙏Sende çok uğraştın hemen girip bakıyorum🤲
Marayy Tugce1803 ya kuzum benim allahım sana da nasip etsin senden ricam bak neler yaptım diye postum var adet olunca bire bir uygula onları istediğini sor bak 2 aşılama taptım tutmadı bundan sonra oldu
meliccccc Senagg Tugce1803 kizlarrrr cilem ben yine geldim foruma nasilsiniz varmi gebelik falan Dlktpl kizz bi gruptan tanisiyodukyaaa😂 Gkhnm97 kuzu sen naptin dogum yaptinmi nasil gidiyoooo
Tugce1803 meliccccc hoşgeldinnnn 9 gündür regl oluyorum🤦♀️geçen ayda 10 gün sürdü😕 virüs geçsin de doktora gidicem bizim olmuyo hala aynı tas aynı hamam sen napıyosun
Gkhnm97 meliccccc yaptim canm cok zor geciyo gunler 🤦♀️ sende hosgeldin canm senin nasl gidiyo tekrar toplanmamiz ne kadar guzel oldu 😊
meliccccc Tugce1803 9 gunmuu kiz niye bukadar uzun suruyokii Bende napiyim transfer oldum bugun 6.gunum yatiyorum
Tugce1803 meliccccc yoo stres yapmıyorum ki geçen ay hele hiç girmedim hiç bişey kullanmadım canım nasıl isterse öyle yaptım diyete girdim 1 aydır. Programa da çok sık girmiyorum artık😒
Gkhnm97 Dlktpl canmm hamilemisin cok sevindim senin adina rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🥰🤲
meliccccc Gkhnm97 ayy gule gule buyut bebisini yaaa🥰 tup bebek yaptirdim 6.gunum bugun heyecanla sonucumu bekliyorum🥰🥰
Gkhnm97 meliccccc saol canm rabbim sanada yasatsin bu duyguyu insallah tutunur yavrun sana geçen aklims geldin baktim sana uzun zaman girmemiştin canm uygulamaya bnde heralde birakti uygulamayi diye dusundum🥰🥰