Nursemomm Zuhresule gel sarılalım :( doğurupta rahatlarız derken yine herşeye dikkat etmek zorundayız
Zuhresule Nursemomm evet hiç hayal ettiğim gibi olmadı 😄 doğurduğum gün yüzüstü yaticam diyodum şişik memelerden yatamadım tam bir hüsran :)
Nursemomm Zuhresule bende bol bol kola içmek istiyodum hasrettim hamileykem ama gel gelelimki bebeğe gaz yaptığı için içemedim 😭
Ozlemsvr Nursemomm saç dökülmesini engelliyor mu boya benim yumak yumak dökülüyor. Guatr hastasiyim ondan sa dökülüyormus da bi çözüm bulmam lazım. Hamilelikte geçmişti.
Nursemomm Ozlemsvr geçmiş olsun boyanın öyle bi özelliği yok canm ama vitamin takviyesi al bide şampuanlarına eczaneden E vitamini ampülü al kır içine öyle yıkan yüzüne falan gelmeden sadece saçını o şekilde yıka faydasını görceksin
Ozlemsvr Nursemomm aa öyle mi çok teşekkür ederim sorayim bir eczaneye..Saçlarım gür yaşlanmadan kel kalıcam diye korkuyorum 😂
35shereliz Nursemomm 3aylıkken boyattım canım saçım sarıydı ve 1sene boyatmadım çok kötü duruyordu artık koyu bir daha uzun süre boyatmam