Mervezngn KevserT aslında tamamen kesmem lazım ama tuzsuz hiç bişeyin tadı yok ki. Böle devam ederse doktor bişey verir sanırım şişlik ve uyuşma sık sık yasıyorum
Mervezngn Haribo42 ayına göre büyük heralde önümde basket topu var gibi yanlarım hiç yok kızım olucak erkek karnı demeye başladılar bile
A_S_K Mervezngn bende tesettürlüyüm 21. Haftadayız. Bol penye tarzı salaş tunik aldm. Rahat rahat.. Alt içinde bol lastikli pantolon gibi duranlardan giyiyorum. Rahat:)
1Tecrubesizannee Mervezngn lcw 'dan 2 tane çok güzel tunik aldık orda çok hoş şeyler var canım bi bak istersen. Bende 21 haftaligim ve tam 82 kilo olmuşum.. 🙈🙁 boy da çok yom 166 felan sen kaç kilosun 🙈
Mervezngn 1Tecrubesizannee ben 71 le hamile kaldım 74 olmuşum 😂 karnımda basket topu var gibi önde ve yuvarlak yanlarım bomboş şimdiden erkek karnı demeye başladılar. Lcw kapanmış bakamadım başka bi güne kaldı artık 😄
Deletedmom6373 Mervezngn Canim ben 2li takımlardan aldım pantolonu lastikli çok rahat sanada onlardan tavsiye ederim bende ayni senin gibi bulamiyordum bu 2li takimlar guzel oldu hemde rahat 😊
ebrarmom08 Mervezngn sen bide bizi gor son aylar dahada olmuyo hicbisi 😂 internetten ikili takim getrttim pantolonunun beli lastikli onu giyerim 😂 cirkin durmuyor . Birde kardesim tunik almis anneler gunu hediyesi altina hamis pantolunuyla onuda giyebilrim bitanede ustume olan elbisem var daha nolsun 😁
Leyliiii Mervezngn offf bende 29 haftadayım hiçbir şey almadım kıyafetlerim olmuyor bayram için alışveriş yapmadım 😭😂😂
Seher__ Mervezngn 34 haftalıgim 6 kilo aldım ama uzun gelen elbiselerim artık kısa geliyo karnım önünü kaldırıyo bayramda ne giyicem vallahi bilmiyorum tunik değilde elbise giymek istiyorum ama yok olmuyo😂😂
Yasemincifci Mervezngn valla ben hamileliğe dsir bir şey almadım önceki tuniklerimi giyiyorum pantolonlar banada olmuyor ben tayt giyyrm o daha rahat oluyor
Zeynepzeze Postu ben açtım sandım 😂 Xxl alıyorum artık, habire kıyafet almayım diye. Doğumdan sonra onları giymek istemiyorum tabi zayıflayabilirsem 😒 Göğüs, göbek aldı başını gidiyor şişmeye de başladım moralim çok bozuk 😂
Mervezngn Zeynepzeze bende alırsam Doğumdan sonra kenarda durmasını istemiyorum en iyisi eldekilerle idare etmek 😄
hunilimom Mervezngn 20 kilocuk aldım yıkayıp yıkayıp giyiyorum valla 😁😁 en rahat onların içinde hissediyorum zaten evden çıktığım da yok senin daha var zamanin
Elmalikurabiye Mervezngn tesetturde bulamk cok zor hakikaten. Hamile.pantolonu almak icin gec bile.kalmissiniz bence. Onu her yerde bulabilirsiniz. Onun harici yarasa kol tunikler cok kirtarici oliyor. Bi de ben bsefa merveden penye takimlar soyledim super oldular oyle biseyler deneyin hem rahat hem kurtarici