Dilekhakan fatmanurr13 dönebiliyor canım benimki bir hafta bakıyoruz makatşeklinde bir hafta bakıyoruz baş geliş şeklinde doktor bile gülüyo ama benimki küçük 31 haftalığız yeri geniştir dönmesi kolaydır inşallah seninkide döner Rabbim gönlüne göre versin
Sevim97 Deletedmom133 inşallah alır ya artık dayanamıyorum ben ayaklarımın üstüme basamıyorum bel ağrısı mahvetti beni
Sevim97 AynurDemir doktorum umursamaz çok ya doktor seçeneğim kısıtlı diye sesimi çıkartamıyorum bide artık vucudum kaldırmıyo ayaklarım çok şişti belim çok ağrıyo gözlerimde arpacık çıktı geçmiyo sanırım artık vucudum sinyal veriyor
Yares Sevim97 canım ne kadar geç o kadar iyi bizimkide 39 u mutlaka bekleyelim dedi ilk çocuğumda 39+6 da doğmuştu
Mervemim fatmanurr13 canım mıralini bozmak istemem ana ilk gebeliklerde 38 e kadar dönmemişse 38 den sonra zor döner diyorlar birde alanı küçüldü artık .. gerci sancı esnasında bile dönen bebek varmış 🤗
Hulyalp Sevim97 32+0 da nstye girdim bundan sonra giricekmisim. Ikizler ve onceki dogumumda sezaryan olmasina ragmen 36yi bile gorsek gun vermem dedi doktorum 37-38 i zorlucaz dedi
Sevim97 [silindi] ya normal doğumdan korkuyorum ve doktorumun demesine göre karnım büyükmüş normal doğım için
[silindi] Sevim97 keşke bnde normal yapabilsem 😔 doktorun neyi uygun görüyorsa onu yap zaten cnm ama bir annenin evladına vereceği en değerli hediye normal dogumdur ondan dedim
ddmnrdgn Sevim97 38+1im 39+2de sezaryen olacağım. Bir kez nst çekildi, bir daha Çarşamba günü çekilecek