Esmanur96 Kızlar koltuk altında ve özel bölgesinde kararma olan var mı? 33+4 teyim bir hafta önce farkettim geçmesi için ne yapabilirim yada doğumdan sonra düzelir mi acaba? 😕
Nrdlk Esmanur96 bende de var oğlan cocugunda oluyor derler genelde doğumdan sonra salkom diye beyazlatici bu krem onu denemeyi düşünüyorum doğumdan önce aman daldım kendimi 😂
Emine82 Esmanur96 benim de biraz gögüslerim karardı. Normalde beyaz tenliyim erkek bebekte öyle oluyormuş annem öyle dedi
Cisel Esmanur96 36+1 im. benim de erkek ondanmidir bilmiyorum ama goguslerim koltuk altim ve genital bolgem simsiyah oldu:) ki beyaz tenli bir insanim:) gecermis dogumdan sonra diyorlar
Esmanur96 Cisel bende aynı şekildeyim canım beyaz tenli olunca daha da bir rahatsız ediyor beni 😕 inşallah geçer doğumdan sonra
Yassel Kızlar ağdadan sonra kararma oldu vajina bacak arasında ve karnımda geçer mi 37. Haftaya girdim bir hafta önce ağda yaptırdım
Esmanur96 Yassel ben sürekli ağda yaptırıyorum canım hamilelikten önce böyle bir problemim yoktu sanırım hormonlardan
Aybuk Ben henüz 17. Haftadayım direk koltuk altımın biri karardı bile ilginc olan birinin kararması 😅 doğumdan sonra geçiyormus artan hormonların etkisiyle pigment yoğunluğundan oluyor , malum hersey fazla çalısıyor artık🤷🏻♀️
Aybuk Yassel ya evet ağda yaptım evde onun etkisi mi bilmiyorum , direk güneşe de cıkmadım henüz muhtemelen ağdanın da etkisi vardır nasıl olcak bilmem
Yassel Esmanur96 şu an ağdadan sonra oldu mu canım kararmalar yoksa ağda ile alakası yok mu kararmaların benim ağdadan sonra oldu ilk çnce kızardı sonra kahverengi oldu geçer mi ki acaba normal kararmalar geçiyormuş doğumdan sonra ama ağdanın ki geçer mi ki
Sitionline Esmanur96 ayy bgun baktım daha kapkara hamilelikten miymiş. Hatta ağdaya gidecektim bu karalıkla nasıl gidicem diye utanmıştım koltuk altımda kapkara olmuş 😕
Esmanur96 Yassel canım ben hamilelikten öncede ağda yaptırıyordum ama hiç kararmamıştı hamilelikte oldu kararmalar
Aybuk Yassel kötü duruyor valla allahtan koltuk altı diye görünmüyor pek diğer yerlerime henüz yaptırmadım kararmadan sonra jiletle mi halletsem diye düşünmeye başladım 🤔
Sitionline Esmanur96 ben bgun biraz kendim yapayım dedim aynanın karşısına geçtim kapkara zaten yapamadım da kaldı öyle 😁