Gkhnm97 Arkadaslar bn inofolic combi kullaniyorum yumurtlama gunum gecti hala devam etsem zarari olurmu siz nasl kullandiniz
Aysebkr1258 Gkhnm97 hamile kalmak isterken bende kullanmışım bi ara o ilacı ama sürekli devam etmiştim diye hatırlıyorum hatta her gün aynı saatte
Duyguveminigi Gkhnm97 bn kullanmstim bi hafta kadar gebeymisim haberim yokmus fakat dr bana kullanmya baslamadan once dediki eger gebe kalirsan kullanma kes onun dsinda kullanabilrsn
sevval55 Gkhnm97 bende kullandım ilaçta yumurtlamadan sonra ara verilmez ara verilirse nasıl etki edecek 3 ay duzenli hergun kullanacaksınız
Gkhnm97 Aysebkr1258 hamileligi ogrenince birakin diye bi yerde duydum canm da acaba yumurta dollenirkende zarari olurmuki ya sen yumurtlama gunlerindedemi kullanmistin
Aysebkr1258 Gkhnm97 yok canım hamileliktede folik asit kullanılıyor zaten bişey olmaz merak etme ben bir ay kullanıp bırakmıştım
Gkhnm97 clmmmmm bnde kararsiz kaldim ama bi arkads burda simdi sey yazmis rahmi gebelige hazrliyor yazmis
Oykuuu Gkhnm97 evet çok doğru demiş ben gebelik öncesi 3 ay gebe kaldığımı öğrendiğimdede 1 ay daha içmeye devam ettim bebeğin beyin gelişimi için çok önemli folic asit kesesinin oluşması için rahim için
Gkhnm97 Marayy tmm cnm insallah zarari olmaz sen kullaniyomsn bu arada senin durum noldu canm gectimi adetin
Marayy Gkhnm97 ben kullanıyordum aksatmadan ama bütün herseye bıraktım artık adetim 4 Haziran Adet belirtileri başladı gibi hayırlısı