Ben dün mecburi sezaryen oldum doktorum cuma günü suni verecekti mecburi sezeryana döndü ben kayısı çok yedim ki kabızlık sorunum olmasın hastaneye gideceğim gün kahvaltımı yaptım çikolata yedim bol su ve hoşaf içtim meyve suyu tükettim sonra yeme içme yasağı geldi belden uyuşma oldu yarım saat içinde ameliyat bitti 2.30 gibi odaya geçince bol su içtim idrar torbası taktıkları için tuvalete gitmedim kanamami kontrole geldiler kan piğtisi oluşmasına diye dikislerin üzerine kum torbası koydular o biraz canımı yaktı gece biraz dikiş ağrısı oldu ilk yürümek için kalkınca canım çok ama çok acıdı yururken tek bir yere odaklandım yataktan kalkmak için acele etmedim yavaş yavaş yürüdüm ondan sonra saat başı kalkıp yürümeye başladım hafif regli ağrısı gibi bir ağrı kaldı şuan 3 kere ağrı kesici iğne yaptılar bugün öğlene doğru sadece sıvı yiyecege izin verdiler bol bol sıvı tüketin meyve suyu rezene hoşaf bunlar hem süt yapıyor hemde ağrıyı azaltıyor bol bol yürümeye çalışın kan piğti yapmaz hemde çabuk toparlarsiniz Allah kolaylık versin ameliyattan sonra bir kaç saati ağrılı geçiyor sonra hepsi geçiyor hele bebeğinize kavuşunca😊