Nhrync Elifenisebetul Bir sıkıntısı yok canım suyu kalp atışı kilosu herşey normal . Dediğin gibi beklemek en iyisi herhalde canım allah seninde yardımcın olsun sağlıkla kendileri gelirler inşallah kavuşuruz bebişlerimize 🥰💜
Derya1 Nhrync 40 haftani doldur acele etme. Bir sikinti sorun yoksa bekle, 40+ beklenebilir hatta bir sikinti olmadigi surece
Nhrync ftmdnc canım 05.06.2019 da bayramın 2 nci günü normal doğum yaptım . Haber et demiştin sende bir şey var mı ?
Nezoik Nhrync neden bebeğin doğal yollarla gelmesini beklemek varken suni sancı alacaksınız ki? Üstelik daha 40 bile olmamış. Suni sancı bence çok gerekmedikçe alınmamalı. Bekleyin bebek vaktini doldursun canım
Nhrync Nezoik bende anlamadım doktor öyle diyince kendiliğinden gelmeyecek herhalde zamanında diye düşündüm .
Nezoik Nhrync 41 de 42 de hatta 43 te gelen bebekler var. Her bebek gelişimi bitince doğar. Normal doğumda kararlı isen suni sancı son çaren olsun bence.
Nhrync Nezoik evet normal Doğum istiyorum bekliyorum dediğin gibi canım inşallah kendiliğinden zamanında gelir yavrularımız