Nhrync Kızlar 39+1 deyim dün doktora gittim . İstersen yarın suni sancıyla Doğumu başlatalım istersen 40 olmasını bekleyelim Haziran’ın 7 si 40 oluyor gelmezse o zaman suni sancı verelim daha beklemek istersen 10ununa kadar beklerim ancak dedi . Doğum kanalına girmemiş daha bebeğim bugün suni sancı almadım sizce 7 sine kadar gelmezse alayım mı suni sancı yoksa 10 unu bekleyim mi ? Birde sizce bir hafta da girer mi kanala pozisyonu falan hep normal Doğum için uygun
Yasemincifci Nhrync girebilir canım o zmana kadar bebeğinin bir sıkıntısı olmazsa suniyide alma 10 una kadar bekle bebeğinde yada aend ebir sıkıntı olursa suniyi al hiç tehlikeye atma
hunilimom Nhrync bende ayın 10una kadar bekliycem canım doğum pozisyonu aldı ama kanala girmedi hala bebeğim 39 bitti bizimde bekle bence açılman vs yoksa belki 7sine kadar kendi gelir
Elifenisebetul Nhrync benimde Doğum tarihiniz aynı, benimde 7 Haziran son, ama ben yurt dışındayım 7 Haziran’dan sonra 10 gün beklenicek gelmesse 17 Haziran’da suni verilecek, bence bekleyin sancılar doğal gelsin tabiki bir sıkıntı yoksa...
Minik1anne Konu hakkında bilgim yok çünkü benim de ilk hamileligim fakat yani benim öyle şansım olsaydı bayram şekeri olarak evladımı almak isterdim 😁😁🌹💗
Nhrync Minik1anne 39a daha yeni girdik diye bugün almayım suni sancıyı dedim bakalım inşallah bayramda kendiliğinden gelir yoksa 7 sinde alacağım sanırım suni sancı canım . Bende bir an önce gelmesini istiyorum ama gelmiyor bebişim
Nhrync Yasemincifci bende nasıl olacak hiç bilmiyorum ilk hamileliğim doktor kararı bana bırakınca ne düşüneceğimi şaşırdım ikimizinde Allah’a şükür bir sorunu yok şimdilik bebeğimin suyuda kalp atışları da iyiymiş kilosu da 3100
Nhrync hunilimom benimki de Doğum pozisyonunda canım ya bekleyeceğiz galiba inşallah kendiliğinden gelir yavrularımız canım ya allah seni de kavuştursun biran önce bebeğinle inşallah 🥰
Nhrync Minik1anne kusmalar ara ara geri geliyor bende hep öyleydim canım allah yardımcın olsun 🥰🥰 mide yanması da olur arada
Nhrync Yasemincifci evet canım iyi Allah’a şükür . Bekleyeceğim bakalım inşallah kendi gelir dua edin canım ya 😘
Nhrync Elifenisebetul Bir sıkıntısı yok canım suyu kalp atışı kilosu herşey normal . Dediğin gibi beklemek en iyisi herhalde canım allah seninde yardımcın olsun sağlıkla kendileri gelirler inşallah kavuşuruz bebişlerimize 🥰💜
ftmdnc Nhrync canım aynı durumdayız bende 39+1 deyim benimde dun kontrolum vardı hiç açıklık yok dedi ama bebek kanalda dedi. En gec 12sine kadar bekleyebiliriz gelmezse suni vercez dedi ben sonuna kadar beklicem inş bunlara gerek kalmadan gelir tabi bebişimiz