PrenssAnnesiiii Kızlr benm erken doğum riskm var hastnede yatıyorm ya bakıyorm herkes öyle gerçekten Allah yardımcımız olsun çok zor birşey😒😒
AyEr PrenssAnnesiiii artık öyle bır zamanda yasıyoruz kı bebek ölümleri erken dogumlar cok yaygınlastı benımde erken dogum rıskım var aklım cıkıyor bırsey olucak dıye 34+3 olduk
AyseguL01 PrenssAnnesiiii geçmiş olsun canım umarım tam gününde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
Haticeea PrenssAnnesiiii seni o kadar anlıyorum ki benimde erken doğum riskim var aklım çıkıyor gelecek diye 34+2 olduk inşallah zamanını bekler miniklerimiz 🙏
Minik1anne Moda olmadı sadece senin başında o sorun olduğu için şuan dikkatin ister istemez öyle insanı arıyor kendine dert ortağı arıyorsun ister istemez
PrenssAnnesiiii Minik1anne hastnede de biri doğum yapmışsa 5i erken doğumdan yatıyor burda da çok post açılıyor gerçekten çok zor😒
PrenssAnnesiiii AyEr bnde yatıyorm hastanede doktorum az önce geldi bana nasılsn dedm biraz ağrım var ilaçlar durduruyor dedim onlrın etkisi bitince başlıyor dedm durdurmasaydk çoktan. Doğmuştu dedi en azından bi 36olsan dedi
Sabina03 PrenssAnnesiiii bende erken doğum 34.haftada başladı dinleniyorum evde çok gezmiyorum şuan 36 hafta bitti çok şükür🙏 Sende kendini çok yorma cnm
Gamze895 PrenssAnnesiiii benim stres ve üzüntüden kanamam olmuştu erken doğum riski dediler ama çok şükür 33 haftalık olduk